torstaina, marraskuuta 06, 2008

Tytöt duunas Wilmaa


Kuvat: Wilma duunattuna kaunis "mummuhuivi" harteilla.

Yhtenä iltana Anna ja Johanna laittoi Wilmalle hartiahuivin, josta Wilma oli erittäin ylpeä. Wilmasta olisi tullut oiva mannekiini tai muuten vaan esiintyjä. Se on täysillä mukana jos vaikka halutaan tavaroiden pitämistä valokuvausta varten, tai muuta vastaavaa. Toivottavasti Ihkusta saadaan vielä samanlainen.

Tiistaina jakopäivä valkeni todella liukkaana, lumen ja jään päälle satoi alijäähtynyttä vettä joka jäätyi tienpintaan mustaksi jääksi.
Sai olla tosi skarppina, että pysyi tiellä eikä törmäillyt postilaatikoihin.
Jako meni hyvin, vaikka normaalia hitaammalla vauhdilla. Jaon loputtua oli migreeni ja tajuton väsymys. Nuokuin koko illan ja nukuin pitkän yön. Eilen aamulla sain hälärin, että pitäisi mennä toimistolle päivystään - vapaapäivä siirtyi täksi päiväksi.

Ulkona on reilu viisi astetta pakkasta, laitoin heti herättyäni tulen leivinuuniin, sillä en ole laittanut vielä sähkölämmityksiä päälle ja kämppä oli melkoisen vilpoinen.
Tänään olisi tarkoitus tehdä pari kyläreissua - toiselle pääsee koirat mukaan, tehdä pienempään akvaan viikkorutiini ja huushollin siivous sekä tiskaus. Koirien kanssa tietty käydään lenkillä jossain vaiheessa... joten touhua olisi ja minä istun vielä koneella.
Ihku tuli viereen tuijottamaan ja häntää heiluttamaan, sillä taitaa olla jotain asiaa... pitäiskö päästä ulos vai onko vailla aktiviteettia... saa nyt odottaa hetken.
Lumesta on vain paikoin jäinen muisto... tahtoo lisää lunta...

Ei kommentteja: