perjantaina, lokakuuta 02, 2009

Raikas pakkasaamu

Kuva: Pallas kesäkuun lopulla. Suvi, Hessu ja Mysti Pallaksella vaelluksella. Hessu kera Mysin pääsi nauttimaan myös laskettelusta. Alamäessä Mysti hävis Hessulle vauhdissa, mutta ylämäet kuulemma Mysti voitti :)! Mainio kuva!!!!
Kuva: Sumuinen auringonnousu, kuvattu koulumatkalla.
Kuva: Heisjastus koulun parkkipaikalla.
Kuva: Heijastus koulun parkkipaikalla.
Kuva: Omenasatoa koulun omenapuussa.
Kuva: Kuvattu keskiviikkoaamun lenkillä.
Kuva: Mätäs.
Kuva: Keskiviikkoaamuna lenkkipolun peitti tiistai-iltana sataneet rakeet.

Kuva: Kuuraisia puolukanlehtiä.
Kuva: Kuuraisia mustikanlehtiä.
Kuva: Kaunis ruska pihlajassa.

Kun kirjoitin otsikon, oli ulkana raikas pakkasaamu, kun sain ladattua kuvat ja vilkaisin ikkunasta ulos sää oli muuttunut vedensekaiseksi räntäsateeksi. Vaihdatin keskiviikkona autoon nastarenkaat, joten koulumatkat ovat ehkä turvallisemmat tässä vaihtelevassa syyssäässä.
Ihkun lonkkakuvaustulos on vahvistettu A/A, tulos tuli arveltua nopeammin.
Tänään olisi ensimmäinen kuvauskeikka koulun omaan kuvaprojektiin, jonka aihe on iiläisistä koirista - arjessa ja harrastuksen parissa. Tänään kuvaan siperianhaski-pentueen mikrosirutusta. Vielä en tiedä onko pääosissa pentueen emä tai jokin pennuista.
Sitten minun pitäisi tehdä musiikkivideo valokuvista... hmmm vähän on hakusessa kun haluaisin tehdä sen johonki Rollareiden tai My Chemical Romancen kipaleeseen ja kuva-aiheena tietty omat koirat.... tai jotain.
Tänään pitäisi myös siivota huushollia ja akvaario. Anna ja Hanna tulee lauantaina taksvärkkityöhön kuudeksi tunniksi - ohjelmassa on koirien lenkitystä ja siistimistä... tai sinnepäin. Tervetuloa Anna ja Hanna orjiksi :).
Tuuraava opettaja oli tuonut meidän katsottavasi erilaisia valokuvakirjoja, pääosin ulkomaisia. Tutustuin niihin eilen aamulla ja jäi kyllä vähä vastenmielinen fiilis valokuvista. Aiheet olivat sellaisia, että oli aika rankaa katsottavaa. Ei voi mitään, minä haluan katsoa valokuvia joissa voi olla myös arkirealismia... mutta alastomat maksulliset naiset, ihmisten seksuaalielämä tai alkoholisoituneiden vanhempien kuvat.... kissaa lentää... hoitamattomia koiria.... pariskunnan välistä tappelunnujakkaa ja veristen jälkien näkeminen... ei todellaakaan ole kaunista katsottavaa. Joo, tiedän että elämä voi olla täyttä paskaa... mutta ei kiitos en halua sitä vielä erikseen katsella valokuvina - kyllä silloin tällöin valtakunnan uutisissa näkee riittävästi arkirealismia - ei voi pudota kärryiltä missä mennään.
Nyt yritän unohtaa muistista paskat fiilikset ja siirryn keittiön puolelle... tiski odottaa... siinä on sitä arkirealismia ihan tarpeeksi räntäsateen lisäksi.
Ihku ja Uuno odottaa pääsyä ulkotarhaan, juoksevat sinne kiljuen koska saavat jotain herkkua. Uunolla on edelleen erittäin hyvä ruokahalu, painoa ja massaa on tullut mukavasti lisää.
Koiruudet on järsineet eilis-illasta naudan potkaluita ja ovat aika väsyneitä. Uunokin on unohtanut hetkeksi tyttöjen hännänaluset ja sen ei tarvinnut olla viimmeyönä esteen takana. Oli yöllä vähän ihmeissään, kun en palkinnut sitä Kikan sänkyyn menemisestä - ehdotti sitä monta kertaa - se on ollut Uunolle illan kohokohta koska se on tiennyt herkkupaloja.

Minulla on taas vieraskirjatunnukset hukassa, pakko löytää ne että pääsee vastaan viesteihin.
--
Mukavaa perjantaipäivää ja ottakaa tienpäällä ajellessa vallitsevat keliolosuhteet huomioon.

Ei kommentteja: