tiistaina, lokakuuta 13, 2009

Tiistai aamu

Kuva: Auringonlaskun vastavaloa lauantai illan lenkillä.
Valokuvia on tullut otettua, mutta nyt ei jaksa alkaa niitä selaamaan. On tullut jonkilainen "kyllästyminen" noihin valokuviin, kun viimme viikolla työstimme useampaa tehtävää... nyt on vain lomaviikko mielessä. Olen joutunut raahaamaan ulkoista levyasemaan koululla ja eihän se siitä oikein tykkää vaikka olen pönkännyt sen kassiin niin ettei pääsis kaatuilemaan. Nyt levyasema saa jäädä kotiin - ei tarvi koululla niin paljon ettiä kuvia.
Kuitenkin, jos aurinko näyttäytyy koulun alueella, ajattelin mennä kuvaamaan heti aamusta Liminganjokea. Pakkasyön jäljiltä toivon löytäväni riitteistä vedenpintaa ja muuta kaunista... puuttuu vain aamuaurinko... ainakin vielä.
Sunnuntai-iltana kävi Turbo kyläilemässä ja kovasti oli intona tyttöjen perään. Eikä ihme, huomasin lattialla ensimmäiset veritipat ja ei ku paperin kanssa tutkimaan kuka on aloittanut juoksun ensimmäisenä. Paperin pyyhkäisy osoitti Ihkua. Kikalla on raju karvanvaihtuminen alkanut ja oletin, että Kikka aloittaisin ensimmäisenä juoksun. Seuraa varmaan pian Ihkun "päänavausta".
Pia joutuu nyt etsimään Uunolle uuden hoitopaikan narttujen juoksun ajaksi - Uuno joutui jo viimme yöksi esteen taakse - pitkästä aikaa.
Kattelin aiempia blogikuvia ja lumirännästä ei ole kuin pienet muistot jäljellä. Metsästä löytyy vielä lumipeitteisiä pieniä alueita ja teiden varsilla muutamia jäätyneitä möykkyjä aurauksen jäljiltä.
Pekka oli viikonlopun kotona ja teki pihansiivoushommia - talvi voi tulla.
Viikonloppu meni minun osalta lenkkeilessä ja muuta pientä touhuillessa. Kauniina sunnuntaiaamuna kävin kuvaamassa saksanseisoja Ediä metsässä... joo siinä olikin haastetta kerrakseen, vitikossa yrittää saada tähtäimeen sata lasissa painelevaa koiraa.
Annikki ilmoitteli, että Mystin kuvat lähti aana ja nollana Kennelliittoon - eiköhän viralliset lausunnot tule pikapuolin.
Nyt pitää aloittaa kouluun lähtövalmistelut, evästä kassiin ja lämmintä ylle. Odotan lomaviikkoa ja talviaikaan siirtymistä.
Mukavaaa syyspäivää ja varovaisesti siellä liikenteessä.

Ei kommentteja: