sunnuntaina, lokakuuta 16, 2011

Aurinkoinen aamupäivä

 Ihqudaa Virpparin kentällä 6.10.2011

Ihqudaa ja Unski Pitkässäkarissa 15.10.2011

Elämä on jatkunut kuin varkain minun haamuillessa, en ole saanut aikaiseksi mitään mainittavaa.
Jo Wilman eläessä ja Wilmaan keskittyessä aloitin Ihqun ja Unskin kanssa tottistelun, jotta saisivat jotain äksöniä elämäänsä. Kun Wilma oli tottistouhuissa heti alkujaan keskittyvä, Ihqu ja Unski muistuttavat Lisaa - keskittyminen niin ja näin ja kaikki tehdään vauhdilla niin etten pysy perässä. Pitää varmaan reenailla keskittymistä ja rauhoittumista.
Ihqulle ja Unskille ei ole jäänyt mitään mietittävää tai oudostelua Wilman katoamisesta laumasta. Koska pääsivät tutkimaan Wilman maallista majaa, ei ole ilmennyt ruokahaluttomuutta eikä pihalla istuskella odottamassa ja tielle tuijottamassa missä Wilma viipyy.
Piksu käväs Lisan kanssa perjantaina ja toivat tietty herkkuja niin kahvitteluun kuin koirillekki... pinnistä Piksu vielä tämä päivä niin huomenna alkaa viikon loma!!
Päivi käväs reenireissulla, eikä reenailut menny hukkaan, eilen Päivi ja Vanni kisas SchH 1 tuloksen Virpiniemessä ja voittivat oman luokkansa!!!!!
Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa siirtään puita ulkopinosta liiteriin, ei näitä aurinkoisia ja sateettomia päiviä enään varmaan montaa ole. Lämpötila +8 ja tuuli on ihan kohtuullinen, joten nyt ulkona tarkenee.
Aurinkoista sunnuntaipäivää!
P.S
Unohdin kertoa, että ihmeiden aika ei ole ohi - Ihqu tuo nyt ruokakupit tiskiin. Ei tarvinnut kuin kerran sanoa, että "tuo kuppi" ja se toi kuin vanhat tekijät... onhan se vuosia seurannut kun Wilma kantoi ruokakuppeja.
sama

Ei kommentteja: