sunnuntaina, joulukuuta 23, 2007

Aatonaattoaamu...

...pari kupillista kahvia juotu, leivinuunissa on tuli, koirat ulkoilutettu ja syötetty... tästä se lähtee.
Nukuin viimme yön sohvalla Ihkun kanssa - sen on päästävä nukkumaan minun jalkamutkaan, vaikka olisi kuinka ahdasta. Vein eilen petivaatteet ulos tuulettumaan, koska pakkasta oli lähemmäs -10 astetta, nyt pitää käydä ne sieltä puistelemassa ennenkuin kostuvat - pakkasta on enään muutama aste.
Päivi, Aleksi, Masi ja Perra oli vierailulla toissapäivänä, sain "houkuteltua" ne jopa yövieraaksi raskaan lenkin jälkeen.
Eilen lorvailin kotosalla ja värkkäilin akvaariojutskia - myöhäseen yöhön. Tein Joulupaketin Lisalle ja sit käytiin Piksun kanssa källäilemässä Iissä vastikään avatussa Kärkkäisellä. En yleensä tykkää soppailla saatika källäillä missään kaupoissa. Täytyy sanoa, että Kärkkäinen on niin fixu, siisti ja tilava, että siellä on mukava vaikkapa vain kävellä ja katella - källäillä.
Piksu tarjos Joulukahvit Kärkkäisen yhteydessä olevassa huolttiksella ja sovittiin yhteislenkistä Joulunpyhinä.
Pekka tulee kotiin tänään, olen "joutunut" tekemään ruokaostokset, joka on perinteisesti Pekan hommia. Olen satavarma, että Pekan on silti pakko tänään päästä ruokaostoksille.
Tomi tulee iltajunalla, ja siihen mennessä on "jouluhommat" tehtynä. Huomiselle jää riisipuuron ja rusinasopan keitto.
Keitin eilen Wilmalle ja Ihkulle Joulupuuron kalaliemeen ja ovat saaneet sitä jo nappuloiden lisänä. Kissoille ostin leikkihiiren Kärkkäiseltä "joululahjaksi" ja pitihän se jo eilen antaa niille, kun molemmat oli pakkasta paossa sisällä.
Wilma ja Ihku saa oman pakettin vasta illalla, kun Joulupukki käy - siinäpä ne minun hankkimat lahjat sitte onki.

Tapanina on tulossa Rovaniemeltä Pusukaloja 3 kpl- odotan niitä innokkaana. Tiedän, että ne ei välttämättä tule toimeen keskenään, mutta aion kokeilla. Minulla olisi sitten yhteensä 5 pusukalaa - jospa yhdistäs ne - jos eivät tule toimeen tuon kokosessa parvessa toimin tilanteen vaatimalla tavalla - uudet tulokkaat pääsee autuaammille uintivesille.


Koska en ole postittanut moneen vuoteen ainuttakaan Joukorttia, haluan toivottaa kaikille Oikein Mukavaa Joulun aikaa ja toivotaan, että Vuodesta 2008 tulee kaikinpuolin Antoisa!

Ei kommentteja: