tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Hyvää alkanutta viikkoa!

Joulu lähestyy, viimeisen viikon on satanut vettä suorastaan kaatamalla, lumet suli mutta nyt on ohut räntäkerros maassa, joten vähän valkoista näkyvissä.
Haaparannasta tuli tuliaisina uudet nastarenkaat autoon - siellä on halvemmat renkaat kuin suomessa. Eläinliikkeessä oli valitettavasti hinnat nostettu - varmaan lähestyvän Joulun kunniaksi ja akvaariotarvikevalikoima oli todella suppea - ainakin siltä osin mitä olisin tarvinnu, joten päällimmäisenä jäi käteen pettymys siltä osin.
Ikea käveltiin jälleen kerran läpi, varastotilassa oli joulukoristeita kymmenien metrien matkalla ja minulle meinas tulla hulluus kullanvärisiin joulukoristeisiin - olin varmaan kuin harakka kiiltävän kimpussa. Onneksi tunne meni ohi - vaikka kyllä ne oli tosi kauniita. Mukaan lähti vain punaista ja kullanväristä helminauhaa - 5m per väri - oli kaunista ja halpaa.
Tuli vaan mieleen kun katto kaikkea joulurääsää, kuinka pienet kätöset ovat niitä värkänny jossain pimeässä suljetussa varastotilassa ilman palkkaa - jossaki kaukana.

Nyt kun olen tehnyt aktiivisesti vertailua akvaariotarvikkeista ja kalojen ruuasta - kyllä netistä löytää tarvittavan paljon halvemmalla, kuin liikkeistä. Netissä on se hyvä puoli, että voi tehdä hintavertailua.

Eilen oli sitte trimmauspäivä. Lisa tuli nypittäväksi ja se meni simppelisti ja nopeasti, mutta kun oli koneella ajon aika, ei siitä tullut mitään. Ilmeisesti terä on tullut loppunsa päähän ja lopun siistimisen tein saksilla. Nea aikoi pelastaa minut pulasta ja lähettää uuden terän, pääsee jatkamaan koneella-ajoa myöhemmin.

Siistin myös Wilmaa ja Ihkua saksilla... nyt pitäisi sitten Joulukin näkyä :). Ihkulla on myös karva nypittävässä vaiheessa ja telkkaria katellessa nypin siltä jo toisen puolen. Tänään pitäisi nyppiä loppuun.

Tietsikan näyttö on tällä hetkellä hieman parempi, tein kaijuttimien kanssa vähän säätöä - liittyy jotenki mangneetteihin - ja uskomatonta kyllä se auttoi. Liekkö tehdyllä mitään vaikutusta asiaan, se on toinen juttu. Pääasia, että näytön näkymä ei ole enään niin punainen.


Tänään olisi käynti työpaikalla ja iltapäivästä olisi tiedossa yhteislenkki P&S snakujen kanssa. Toivottavasti löydetään hyvä lenkkimaasto, ei jäisiä polkuja ja sen verran kuivaa maastoa, ettei tarvis kumisaappaissa lenkkeillä.

Toin Pointtista lauantaina koirille valkoisen pehmolelun Muumin, josta tuli todellinen hitti. On muuten laadukas pehmolelu, siitä ei ole irronnut vielä edes häntä, vaikka Ihku on tehnyt parhaansa sen ripottelussa.
Mutta nyt odottaa ensin tiski ja sen jälkeen "kylänpinta".... ja ei ku menoks!

Ei kommentteja: