maanantaina, joulukuuta 03, 2007

ainakin pari tapaa nukkua ponniin....

... ensimmäinen: kun herätys hälyyttää paina torkkua pari kertaa ja kolmannella sammuta hälyytys ja kaivaudu syvemmälle peiton alle.
Toinen: jos käyt edellisenä iltana kyläilemässä jätä puhelimesi sinne, äläkä palaa hakemaan sitä. Kun yöllä huomaat sängyn kutsuvan, ole niin väsynyt ettet jaksa etsiä herätyskelloa jostain "tallesta", pyydä koiria että ne herättää sinut aamulla ajoissa ja kellahda turvallisin mielin untenmaille.
Lopputuloksena molemmissa - huomaat seuraavana aamuna, että olet nukkunut ponniin. Näin minulle kävi lauantaiaamuna ja tänä aamuna. Hetken meni, ennenkuin sai pystyssä olevan tukan laskeutumaan ja ei oikein tiennyt mihin suuntaan säntää ensimmäisenä... joten suuntia oli useita.

Onneksi ponniin nukkumisista ei ollut mitään vakavempaa seuraamusta, paitsi että koko päivän on kuin hukassa.
Koska minulla on nyt vuorokausirytmi ollut mitä sattuu niin, ajattelin tämän naputtelun jälkeen yllättää koiruudet ja lähteä yölenkille. Mikäs sen mukavempaa, kuin kävellä yleisillä pyöräteillä koirat vapaana - ei ole ainakaan vastaantulijoita. Pakkasta on muutama aste, päivällä tuli lunta hetken tosi sakeasti ja lämpötila oli plussalla.

Eilen lisääntyi akvaarioasukkaat 3:lla Piikkisilmällä ja muutamalla Monnisella - uusia kasveja on myös altaissa.

Mut, nyt lähden valmistautumaan lenkkiä varten - tuskin tarvitsee kolistella partoja sängystä alas, kun huomaavat mitä touhuan.
Toivottavasti yölenkkeily piristää ja tuo rauhallisen ja leppoisan unen - kunhan muistaa laittaa herätyksen päälle.
Kauniita lumihiutaleisia unia.

Ei kommentteja: