perjantaina, elokuuta 17, 2012

Lenkkeilyä, uintia ja aurinkoa

Maanantain källäilin kotosalla ennen töihin lähtöä, sain onneksi tehtyä sisällä vähän huushollihommia. Tiistain käytiin mökillä paistamassa makkaraa ja uittamassa koiria, myös Piksu ja Lisa pääsi mukaan. Keskiviikkona käytiin lenkillä altaalla, tällä kertaa mukana oli koirille tuttu kaveri, (oli mukava yhteislenkkeillä pitkästä aikaa poismenneitä partoja muistellen) jolla oli mukana parroille uusi koiratuttavuus... ihana musta spanieli neitonen. Parrat käyttäytyi todella mallikkaasti ja koirat rillutteli sulassa sovussa ja hyvässä hengessä.
Torstaina kävimme Piksun kanssa uittamassa koiria Pitkässäkarissa. Merivesi oli laskenut entisestään ja nyt näkyvissä oli useampi santapankki. Lisa-vanhus nautti uimisesta ja formuloinnista nuorempien kanssa täysin rinnoin. Sain paljon hyviä kuvia ja lisään niitä galleriaan kunhan ennätän. Minulla olisi paljon kuvia, jotka pitäisi päivittää nettiin erkkarista ja meidän uintireissuista, mutta se odottaa vesisateita, jotta malttaisi istuskella sisällä koneen ääressä.
Aivan ihana ”melkein” hellesää on hellinyt koko viikon ja se on saanut askeleeni hitaiksi töihin mennessä. Jotenkin näitä kesäisiä lämpimiä säitä arvostaa nyt todella paljon, kun kesä on ollut ns. normi säiden puolesta.
Kiitoksia lopuksi yhdelle sun toiselle;
Kreetan ihanista tuliaisista, kotihengettärenä olosta minun reissun aikana, lenkkeily ja uintiseurasta niin altaalla kuin rantsulla. Kiitokset vielä matkaseuralle ja pienenä muistutuksena... mikä saa blondit kirkumaan? – korppi - joka nokkii jotain keskellä ajokaistaa ja lehahtaa lentoon auton edestä viime tipassa ennen törmäystä.
Joo ja tänään on sitten se odotettu perjantai.
 Hassu Unski salaman valossa.
 Tilttityyntä.

 Suloinen neitokainen. Unski snorklaa.
 Ihqu.
 Kurjet odotti meitä santapankilla eilen aamulla.

Kuinkas sitten kävikään...Ei kommentteja: