sunnuntaina, maaliskuuta 10, 2013

Aurinkoinen "lepopäivä"

 Ihqu ja Ike yllättävän monessa kuvassa yhdessä
 Kaikki kuvassa
 Ihqu vauhdissa
Oisko tämä Ultrakevytlentokone?
 Hiihtäjä höyryää

 Ikellä jotain herkullista mielessä
 Tuttu kelkkailija antaa vauhtia koirille, Ihqu pääsi ensin takaa-ajoon Kevät aurinkoa kukkasille, valo paljastaa myös likaiset ikkunat

 Unskin profiili
  Aurinkoinen sunnuntai päivä jo pitkällä, kun edelleen istun tietsikan kimpussa. Lenkkeilystä vapaapäivä, sen sijaan tämä loppupäivä pitää pyhittää huushollihommille.
Eilen käytiin tosi mukava ja pitkä lenkki Saikanväylällä. Alkumatkasta vastatuulessa meinas tulla vilu, mutta kun suuntasimme suojaisille väylille ja Kantolanlahden kautta takaisin, saimme nauttia auringon lämmöstä myötätuulessa. Koirat pääsi useampaan kertaan moottorikelkkojen takaa-ajoon. Ensin pitää päästää Ihqu hyvän etumatkan turvin liikkeelle, seuraavaksi pääsi Ike ja Unski pääsi sitten viimeisenä liikkeelle. Unski on sellainen paskapää, että se kiilaa Ihqun, jos pääsee yhtä aikaa liikkeelle. Unski pompotti Ikeä eilen siihen malliin, että annoin sille sakinhivutusta kesken matkan ja muistutin sille käyttäytymissäännöistä ja siitä kuka määrää. Sen jälkeen lenkkeily jatkui hyvässä hengessä kaikkien koiruuksien kesken.
Yhytimme lenkillä tutun moottorikelkkailijan, jonka perään koirat pääsi pariin otteeseen. Parrat ja niin kuulemma myös Ike viettivät loppupäivän levon merkeissä. Ihqu nukkui koivet pystyssä sohvan nurkassa, Unskin kuorsatessa toisella sohvalla.
Nyt ah niin vähemmän innostavien huushollihommien pariin.

Ei kommentteja: