torstaina, heinäkuuta 17, 2014

Heijastuksia
Koska en osaa heilutella pensseliä ja maalia taiteilijan tavoin, yritän tehdä sen kameran avulla - luonto on niin kaunis.. Veneilyreissuilla olen roikkunut veneen reunan yli, välillä jalkoja vedessä roikottaen ja vauhdissa kuvannut kaikkea mielestäni kaunista... niihin ei voi lukea minun varpaita.
Heijastuksia löytyy täältä.
Nyt nukkumaan, huomenna lähden partojen kanssa Raahea kohti. Ihqu pääsee vielä yhteiselle reissulle, koska se on himputellut reippaana koko päivän.
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Hei Tuula ja Parrat! Voi että näitä sun ihania kuvia; hienoja maisemia, kauniita onnellisia snautsereita... Näitä on ilo seurailla. Kiitos!
Vähän vaan olen kade teidän hienoille lenkkimaastoille ja rannalle missä saa vapaana formuloida ...
Ihqun vaivoista tuli surullinen olo, mutta niinhän se suru ja ero kuuluu eloon kuin iloinen yhdessäolo ja onnellisuuskin. Minkäpä me sille voimme mikä kenenkin kohtalo on. Jospa vain oppisi arjessakin arvostamaan ja olemaan iloinen siitä mitä on, läheisistä jotka ovat vierellä... Siinä taidossa on parannettavaa kun meinaa arjen tohina viedä mennessään.
Kaikesta huolimatta, oikein hyvää kesän jatkoa ja paljon rapsuja parroille!
T. helteen uuvuttamat Outi ja etelän partapoijjaat

Tuula Lalli kirjoitti...

Kiitos Outi jälleen kerran osuvista ja kauniista sanoista, niinhän se on, että ilman kuolemaa ei ole elämää ja lähellä olevat eivät ole itsestään selvyyksiä.
Arvostan todella paljon monipuolista luontoa, jonka mukana voimme elää vuodenvaihtelut ja eritoten meri, jolla on niin hyvät kuin vähemmän hyvät puolensa. Välillä se kutsuu luo ja välillä työntää luotaan. Kamera on minulle aivojen jatke ja vaikka otokset eivät ole aina niin onnistuneita, tilanteisiin sisältyvät ihanat hetket saa palautettua mieleen kuvia katselemalla.
Toivon sinulle ja parroille edes hieman helpotusta läkähdyttävään helteeseen.
--
Tuula