keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2014

Merenrannalla

Menetin rannalla tuhannentaalan paikan kuvata maakotkaa läheltä. Ihmettelin korppien äänekästä kokoontumista veneväylän toisella puolella rantapusikossa. Kamera oli kaulassa, mutta en kuvannut mitään. Hetken kuluttua maakotka nousee rantapusikosta siivilleen ja sitä lähti seuraamaan myös korpit... tässä letkan hännänhuippuna olleesta korpista kuva. UnskiIhqudaa


IhQDaan kuva-galleriaan lisätty formulointikuvat.
 
Helle hellii jo neljättä päivää, eikä vielä tee edes heikkoa! Vilu tulee, jos lämpömittarin lukema laskee alle +20. Partojen kanssa käytiin aamulenkki, ensimmäisen kilometrin aikana niillä riitti virtaa vauhdikkaisiin spurtteihin, mutta sen jälkeen meno hyytyi rauhallisemmaksi.
Kuuntelen tätä naputellessa You Tubesta My Chemical Romancea, hyvää hellemusiikkia :).

Maanantaina käytiin mökillä ja pulikoimassa rantavedessä. Kahlasimme läheiselle santapankille ja Ihqu sai siellä todellisen hepulin. Olemme ehkä sen mielestä käyneet liian harvoin mökillä, kun laukkasi selvästi suuren onnen huumassa pitkin hiekkapankkia. Aikansa yksin juostuaan, kävi härnäämässä myös Unskin juoksemaan. Sanomattakin on selvää, että minulle Ihqun vapaa formulointi ja elämästä nauttiminen on sydäntä sykähdyttävä asia. Nauttikoon elämästä niin kauan kuin polvi kestää.
Mökkireissu päättyi makkaranpaistoon ja kahvitteluun. Parrat eivät lähteneet edes minun mukana uusintareissulle rantaan, vaan jäivät vahtimaan Pekan makkaranpaistoa. Mökillä vierähti pari tuntia ja loppupäivän parrat nukkuivat tyytyväisinä pitkin pituuttaan sohvalla.
Tuuleton helteinen sää on aktivoinut minut pyöräilemään, ei ole tarvinnut kauppareissuille autoa alle. Kipeä polvi on kestänyt hyvin pyöräilyn ja turvotuksen polvesta olen saanut raparperilehdistä tehdyllä kääreillä pois. Laitan joka kolmanneksi yöksi kääreen polveen ja sillä olen pitänyt turvotuksen kurissa.
Nyt pitäisi tempaista itsensä liikkeelle ja aloittaa ikkunoiden pesu ulkoa, olen odotellut että pestävät ikkunat jäävät auringonvalolta varjoon... aina löytyy hyviä syitä lorvailuun. Musiikin kuuntelu loppuu Olavi Virtaan, onhan Seinäjoen Tangomarkkinat alkaneet tänään.
Kesäistä viikon jatkoa!

Ei kommentteja: