perjantaina, toukokuuta 18, 2007

..nuhda nenä..

Kuvassa "jokukaktus" joka kukkii. Olisko Joulu- tai Pääsiäiskaktus.. kukat on kuitenki keltaiset. Aamu on erittäin kaunis ja auringonpaisteinen, monen sateisen päivän jälkeen.. josko nyt vähä lämpenis.. säätiedotus lupaa kyllä lämpenevää vain Etelä-Suomeen.
Ja minä olen ollut sitten lentsussa, vai miksi sitä nyt sanois. Tiistaina iltapäivällä "iski" armoton kurkkukipu, jonka taltutuin kurlaamalla vahvalla suolavedellä. Keskiviikkona oli vähän nuhaa ja pääkipua, mutta olin töissä. Kotiin tullessa heti nukkumaan ja kuumeisena nukuin sitten torstaihin puolillepäivään. Nyt on nuhaa ja lihassärkyä ja aivot varmaan täys limaa.

Koiruudet "huutaa" lenkille mutta saavat odottaa, että mulla olo paranee. Jos sairastais perusteellisesti heti kerralla, ettei tarvi jatkuvasti sairastaa uusintoja.

Olen unohtanut kommentoida elämää suurempia Euroviisuja! Pääsääntöisesti aivan pilipali kipaleita - voittanut esitys järkky taustakuorobarbeineen ja ällötys koreografeineen, Hannan kipale ei yhtään hävettävä mutta Hanna itse paljon pelottavampi kuin Lord viimme vuonna, Unkarin kipale oli hyvä ja esittäjällä todella hyvä ääni, mut blues ei oikein sovellu näihin skaboihin, Ukrainan pojat näytti mistä mistä Viisuissa on kyse ja hauskaa oli.

Mutta ehdottomasti Suomalaiset oli voittajia Viisujen järjestäjinä, postikortit oli aivan ihanat ja huumori sopivaa juuri viisuihin - pilkettä silmäkulmassa - juontajat veti pisteet kotiin, blondi Krissellä tais mennä vähä överiksi - ois lopettanu vähä aikaisemmin, ettei sitä olis tarvinnu heivata voittajapoppoon keulilta pois - lavaefectit oli tosi upeat ja näyttävät. Olis voinut kyllä seurata skaboja ihan paikan päältä ihan noiden efectejen vuoksi.
Mut nyt pitää lopettaa, joka paikka kolottaa sen verran että ei viitti koneen ääressä istua.
Aurinkoista päivää!

Ei kommentteja: