maanantaina, toukokuuta 14, 2007

taas pelittää..

Olikin hieman monimutkaisempi toi nettiyhteyden katkeaminen. Piuha oli ensinnäkin ihan seula. Jo aiemmin sitä oli jyrsineet kissat ja koirat ja Ihku viimeisteli työn. Kun sitten sain uusia piuhoja, ei yhteys toiminut - ei sitten millään. Kun Pekka kotiutu lähdimme modeemi kainalossa Oulun Systemaan. Siellä ystävällinen kaveri testas modeemia ja eihän se toiminut oikein. Ei muuta ku uusi modeemi mukaan ja nyt nettiyhteys pelittää.
Viikonloppu ja Äitienpäivä takana. Tomi tuli lauantai aamuna, olemme mässäilleet hyvin koko viikonlopun ja minä olen ollut kokkina - harvinaista - koska Pekka on ollut kuumeessa.
Eilen kävimme Tomin kanssa lenkillä ja koiruudet sai pulikoida vesiojissa. Ihkudaaasta taitaa tulla sukeltaja, taas se hyppäs keskelle suurta vesiojaa ja uppos kuin kivi veden alle. Ei ollu milläskään kun pääsi pintaan, takaisin tulo tapahtui fiksusti uiden.
Kevään tulo on ollut pysähdyksissä jo pitkä aikaa, alhaisten lämpötilojen vuoksi.. ei hiirenkorvia koivuissa saatika muissa lehtipuissa. Kalevan sääennuste lupasi vain +2 asteen lämpötilaa tälle viikolle - tänään pitäisi olla viikon lämpimin päivä.
Pitää vielä odottaa lämpimimpiä säitä, ennenkuin konnat pääsee pulikoimaan ulos. Sitten olen päättänyt, että ajan koneella Wilman ja Lisan. Wilmaa olen jo siistinyt koneella ennenkuin lähdimme lomalle, Lisa on kuin Buvieeri tursake-karvoineen. Mulla on 3mm terä ja ajan Wilman ja Lisan myötäkarvaan koko kauttaaltaan. Lupaan ottaa ennen ja jälkeen kuvia :). Mut pitää odotella niinä kesäisempiä säitä.

Mut nyt pitää valmistautua töihin lähtöön - oikein kaunista Maanantaita ja nauttikaa hienosta ilmasta - jos sellainen osuu kohdalle :).

Ei kommentteja: