perjantaina, helmikuuta 29, 2008

... niin se viikko on melkein hurahatanut..

ja pari minuuttia on oltu jo perjantain puolella.... niin ja ollaan helmikuun viimeisessä päivässä - tänä vuonna karkauspäivässä.
Koirat, kissat ja Pekka nukkuu, Pekalla on korkea kuume, on ollut jo pari päivää kuumetta ja työ ei nyt oikein suju. Parempi sairastaa kotona.
Suunnittelin just Wilman pentujen lukumäärä ja sukupuolijakauma arvaus-skabaa. Päivitin ohjeita ajankohtaista-sivulle. Päädyin siihen, että arvaukset ilmoitetaan minulle vain meilitse - alunperin olin ajatellut myös tekstaria ja vieraskirjaa, mutta vieraskirja viestiin pitäisi laittaa myös yhteystiedot ja sitä ei varmaan kaikki osallistujat halua - toki jos haluaa voi myös sinne laittaa arvauksia. Sitte tekstari on siinä mielessä epävarma, koska minulla on todella vikkelät sormet ja näppärästi saan viestit poistettua, niin ettei ajatus ole ennättänyt mukaan.

Wilman siistiminen aloitettu ja ruoka-annokset annetaan nyt päivittäin kolmessa erässä. Ihkudaan karvaa pitäisi myös siistiä, mutta pakkasten vuoksi taidan jättää myöhäsemmäksi, pitäkööt karvansa ettei tule vilu.
Sain kuvia Ihkudaan Zara siskosta ja päivitän niitä sivulle viikonlopun aikana.

Ihkudaalle on ilmeisesti tulossa toinen juoksu, merkeistä päätellen. Kaikki hajut kiinnostaa, merkkailee, ei kuule ei näe kuin sen mikä sitä itseä kiinnostaa, on jos mahdollista vieläkin terävämpi, pömöilee - kiinnittää kohtuuttomasti huomiota sellaisiin asioihin joita ei normaalisti edes huomioi jne.. No, nuoren koiran hormoonitoiminnan muutoksilla on omat vaikutuksensa ja kyllä se siitä taas normalisoituu, kun juoksu on alkanut.

Suru on vienyt minulta unet vähiin, mutta nyt lähden kokeileen josko sais unen päästä kiinni.
Hyvää Yötä.

Ei kommentteja: