torstaina, heinäkuuta 24, 2008

kuvakavalkadi....

Kuva: Halvatun Papat esiintyi Kuivaniemen Pitäjämarkkinoilla.
Kuva: Kuivaniemen markkinoilla oli "tuhottomasti" porukkaa molempina päivinä.
Kuva: Mysti kävi vierailulla sunnuntai-iltana.
Kuva: Mysti hetken paikallaan.
Kuva: ötökkä kukassa... oikea "kärsäjaakko".
Kuva: silta on tehtävänsä tehnyt.
Kuva: ötökkä...
Kuva: kuinkas muuten ... mehiläinen... kai.
Kuva: kukkia ja kärpänen.
Kuva: koiranputki (?) kukkii.

Taas on tullut otettua muutama kuva, en ole ennättänyt päivittää vielä uusia kuvia gallerioihin.
Kuivaniemen Pitäjämarkkinat oli hieno tapahtuma ja mikä tärkeintä sää suosi. Porukkaa oli molempina päivinä paljon ja ohjelmaa oli laidasta laitaan. Nyt on jo mielessä kaksi tapahtumaa ens vuotta ajatellen, joihin aion mennä, Kunigasjätkä - tukkilaiskisat ja Kuivaniemen markkinat.
On se vaan ihmeellinen asia, että Kuivaniemen markkinat vetää vuodesta toiseen laajalta alueelta väkeä. Tietysti säällä on vaikutusta, mutta nyttenki myyjiä oli yli sata ja ohjelmaa jokaiselle jotakin. Markkinat järjestettiin nyt 23 kerran ja niille tullaan perinteisesti tapaamaan tuttuja. Järjestäjät tekevät ison työn... loppuu laatusanat kesken, tapahtuma teki niin suuren vaikutuksen. En sentään ollut ainoa iiläinen, joka oli markkinoilla nyt eka kerran.
Sunnuntai-iltana pistäyty Mysti perheineen ohikulkumatkalla. Mystissä oli sitä oikeaa snakua - formuloita, vauhtia, leikkimielisyyttä ja energiaa. Uskomatonta oli sen vauhdikas luoksetulo, kun Suvi kutsui... sellaista ei joka päivä nää. Vaikka kutsu tuli kesken leikin, luoksetulo tehtiin sata lasissa ja heti *taputuksia*!
Siistin kaulaa, päätä ja peräpeiliä vähän koneella ja annoin korvien teippausohjeet. Mystin korvat oli muuttunu aika lennokkaiksi ja parempi puuttua siihen nyt, kun hampaiden vaihtuminen on käynnissä.
Tiistaina jaon jälkeen parantelin migreeniä ja olin aika hissukseni.
Eilen otettiin Annan kanssa kuvia pörriäisistä ja kukista. Anna on saanut uuden kameran Nikon D60 ja pitäisi jossain vaiheessa ennättää tehdä kunnon kuvausretki eväineen ilman koiria.
Eilen illalla lähdimme porukalla lenkille, koiruudet, Anna ja Pekka. Pekka käveli edellä, Anna ja minä etsittiin kuvauskohteita ja lymyttiin tienreunapusikoissa. Lenkistä tuli ihan hyvän pituinen ja paluumatkalla tunsin että verensokerit laskee. Tuli tosi huono olo ja oli pakko jäädä istumaan tienlaitaan siksi aikaa, kun toiset hakee auton.
Olenhan minä leipää lisukkeineen syönyt, mutta lämpimän ruuan viimmeksi maanantaina.
Kotiin päästyämme tein hunajasta, porkkana-ananasmehusta ja 7 up:sta pari tuhtia juoma-annosta, söin vähän ja sitten kellahdin sohvalle odottelemaan, että tärinä ja huono olo menee ohi. Heräsin sohvalta puolenyön aikaan ja minulla ei ole mitään muistikuvaa illasta - nukuin niin sikeästi.
Viimmeyön unet jäis sitten aika vähiin, kun ei tullut uni. Enimmäkseen keppuroin kyleltä toiselle, mutta aamusta unta olisi riittänyt vaikka kuinka pitkälle päivään.
Lisa ja pennut voivat hyvin, pentujen paino nousee kuulemma kohinalla. Naapuriin on tullut myös eilen perheenlisäystä... ihan muutama... 3 urosta ja 6 narttua :)! Onnittelut sakemanni emä-Patelle ja koko perheelle... mahtaa olla vipinää kuukauden kuluttua :)!
Tänään näyttäisi tulevan kaunis ja lämmin sää.... pitkästä pitästä aikaa. Vein Kikan ja Ihkun häkkiin ja Wilma ottaa aurinkoa puohin seinustalla.
Minua odottaa työhommat, joten ei ku kaunista kesäpäivää kaikille!

Ei kommentteja: