keskiviikkona, heinäkuuta 02, 2008

rannoilla, uintia, rannoilla ja vielä kerran uintia....

Kuva: 1.7.2008 Pitkässäkarissa letkaa vetää Ihku, sitten Turbo, Kikka ja Wilma.
Kuva: Vesiformulointia.
Kuva: Kaikki sopii kuvaan, ekana Ihku, sitten Wilma, Kikka ja Turbo.
Kuva: Snautseriformulat Turbo, Wilma ja Ihku.Kuva: Ihku ja Juho kirmailevat.
Kuva: Pikku Turbo istuuu välillä ja ihmettelee toisten kirmaamista... suloinen :)!
Kuva: 2.7.2008 illalla Pihlajakarissa Ihku ja Edi kisaavat dummysta.

Tästähän tuli ihan kuvablogi :). Eilen oli helteinen sää ja jaon jälkeinen migreeni sai lievitystä kun lähdimme vilvoittelemaan Pitkäänkariin Anna-Maijan, lasten ja koiruuksien kanssa. Mukana oli myös Saran kaveri Noora ja hänen Lotta-spanieli. Tosi hienosti meni toisilleen vieraiden koiruuksien kanssa ja oli tosi ihana päästä meren rantaan kahlailemaan matalikoilla, vedessä helteinen sää ei tuntunut yhtään liian kuumalta vedessä kahlaillessa. Turbo on todella nimensä veroinen ja persoonallinen pentu - osallistuu formuloihin, ui ja välillä istuu pylly pohjassa niin että vain pää on veden pinnalla.
Koska oli jo iltapäivä paistoimme nälkää lieviittäksemme vielä makkaroita ja sitten kotiin tyytyväisten ja väsyneiden koiruuksien kanssa. Minä kellahdin sohvalle nukkumaan ja herättyäni ei pääkivusta ollut enään tietoakaan.
Työkaveri Tanja soitti illalla ja tiedusteli tietäisinkö paikkaa jossa voi uida lasten ja koiruuksien kanssa ja niin lähdimme vielä Pihlajakariin (noita kareja Iissä riittää) koko konkkaronkka. Ihku otti vielä täydet vesireenit Edin kanssa Wilma ja Kikka tyytyi hätistelemään itikoita, joita oli mustana pilvenä meidän ympärillä. Taustalla jyrisi ukkonen ja tuuli oli täysin tyytynyt.
Kotiin tultuamme olimme kaikki tosi väsyneitä ja tyytyväisiä. Koiruuksille iltaruoka ja itelle iltapalaa ja sen jälkeen ei tarvinnut nukkumattia houkutella. Oli ukkosta ilmassa ja piuhat irti seinästä, joten ei ollut mitään tekosyytä valvoa.
Yöllä on ollut melkoinen sade ja räiske, me ei tiedetä siitä mitään - nukuimme onnellisen tyytyväisinä.

Kikka on edelleen sopeutunut mallikkaasti porukkaan, mitä nyt pääsi eilen aamulla jahtaamaan Noitanokinenää naapurin pihalle. Kikka sai niskavillakyydin omalle pihalle ja nyt on pihalla pitkä johdin siltä varalta että se pitää kytkeä kissahavainnon vuoksi. Eiköhän me vielä saada Kikasta kissoja sietävä perheenjäsen.
Jos ukkosvaara väistyy, yritän ennättää tekeen Kikalle oman osion sivuille - jos ei tänään niin sitten myöhemmin.
Kikka ja Ihku leikki pihanurmikolla äsken tosi suloisesti, nujakoivat, painivat ja loikoilivat nurtsilla toisiaan kaulaillen.

Kesä on siis vihdoin saapunut myös Iihin, ainakin lämmenneiden säiden perusteella - jokohan nyt vois laittaa pitkälahkeiset kalsarit odottamaan syksyä...

Ei kommentteja: