maanantaina, elokuuta 18, 2008

Hieno viikonloppu takana

Kuva: Anna ja parrat.
Kuva: Pienenpieniä kukkia.
Kuva: Nappikukkia.
Kuva: Laitakarin "rupeli"
Kuva: Auringonlasku Laitakarissa perjantai-iltana.

Kuuntelen Olavi Virtaa ja suunnittelen Helsingin reissua Jerry Lee Lewisin (täyttää pian 73 vuotta) konserttiin joka on, la 8 marraskuuta Finlandia-talossa. Haluaisin nähdä Jerryn ihan kunnioituksesta pitkästä urasta ja sormenjäljistä musiikkimaailmaan.
Seuraavaksi olisi hienoa päästä My Chemical Romance:n konserttiin.
Takautumia...
Viikonloppuna oli tosi hieno ja lämmin sää ja muutenki poikkeuksellinen, että sain tehtyä kotihommia paljon... tai siis tein :).
Lauantai alkoi matonpesulla painepesurin kanssa, sitten lähdettiin Annan ja koirien kanssa Iin koirapuistoon - meillä oli työkaverin ja hänen Edi-koiran kanssa - unohtamatta lapsia - kanssa tärskyt. Koirapuistossa oli muitaki koiruuksia ja aikaa siellä vierähti puolitoista tuntia. Kotona jatkui matonpesu ja sitten lähdimme Annan ja partojen kanssa pyöräileen Haminalle. Kävimme kyläilemässä, syömässä pehmikset ja ennen kotiin tuloa menimme rannalle. Anna heitteli keppejä koirille - Ihkulle, Wilmaa kiinnosti vain kahlailu. Ihku on kyllä tosi kova ja väsymätön uimari. Kun vihdoin tulimme kotiin, oli kellon viisarit vierähtäneet jo alkuiltaan. Pekka kävi vielä illalla Kikan kanssa kävelylenkillä. Ainakin koirilla oli aktiivi päivä ja kaikki oli väsyneitä ja tyytyväisiä.
Iin uusi koirapuisto on tosi hyvä paikka, jossa suuri määrä koiria touhuaa sopuisasti - muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Onneksi omat koiruudet ovat sosiaalisia - Kikalle tulee "tarhakäyttäytyminen", jos ollaan puistossa pitempään. Se turhaantuu ja aloittaa itikoiden jahtaamisen ja aitaverkon vieressä edestakaisin juoksemisen. Ei ole tarkoitus käydä usesti koirapuistossa. Se on hyvää vaihtelua koiruuksille, jotka ei paljo toisia koiria näe.
Muistas vaan koirien omistajat, että ne oman lemmikin paskat, koirista kammatut karvat ja muut romppeet vois ystävällisesti siivota pois. Aika heikolta näyttää jo nyt.

Sunnuntaina jatkoin mattojen pesua ja innostuin siivoamaan ja raivaamaan puojin eteisen, pikkupuolen ja sen eteisen. Helkkarin pölystä, mutta antoisaa hommaa. Olen silti ihan varma, että vuoden kuluttua "kömmänät" on yhtä epäjärjestyksessä kuin nyt ennen siivousta.
Saimme rauhassa Pekan kanssa järjestellä, kun Anna ja Johanna kävivät partojen kanssa pitkällä lenkillä.

Tänään on ollut kova ukkosenilma ja vettä on satanut ihan maahan asti. Harmittavasti jäi vielä ulkona kuivumassa olleet matot suojaamatta ja siinä onki nyt hommaa saada ne kuivaksi.
Nyt pitää aloittaa valmistautuminen huomisen jakoon ja pitää toivoa kainosti, että ei sataisin ihan hirveästi vettä. Auto on saatu korjaamolta ja aamulla Pekka pyörähti Koistisen korjaamolla, jossa vihdettiin puhaltimen moottori... ei pitäisi ainakaan ikkunat huuraantua kesken ajon.
Hyvää alkanutta viikkoa täältä kuorsaavien koiruuksien keskeltä.

Jerry Lee Lewis nuorena hujoppina 1957 http://www.youtube.com/watch?v=8yRdDnrB5kM&feature=related
Jerry Lee Lewis pari vuotta sitten http://www.youtube.com/watch?v=r5b7-xp23nE&feature=related
Ja laitetaampa vielä tämä - huipputaitelijoiden (Ray Charles, Jerry Lee Lewis, Fats Domino) yhteisesiintyminen http://www.youtube.com/watch?v=z_k-CL3dJ8k&feature=related

Ei kommentteja: