perjantaina, elokuuta 01, 2008

Osittainen auringonpimennys

Kuva: osittainen auringonpimennys1.8.2008
Sain napattua muutaman onnistuneen kuvan auringonpimennyksestä... tietty ilman mitään suojakalvoja tai muita vermeitä. Kameran säädöt tein ihan näppituntumalla ja hyvällä onnella.
Lyyti tuli sitten eilen hoitoon ja hyvin on mennyt. Kotona herättää yöllä ulos tarpeille. Täällä ensimmäinen yö meni ilman herätyksiä ja ei löydetty lattialta tehtyjä tarpeita.
Lyytin "loma" alkoi heti lenkillä Turbon seurassa ajoittaisessa vesisateessa. Lyyti saa nyt tupla-annoksen kaikenkarvaisia koiria ja sen pitää tottua Kikan ja Ihkun painiärinöihin, formuloihin, kissoihin ja tämän sekavan hullunkurisen huushollin ääniin ja elämään.
Tänään kävimme Lyytin kanssa Annan ja Nallen kera mukavalla iltalenkillä. Hihnassa kävelytiellä ja metsätiellä saivat olla irti. Lenkin päätteeksi Nalle kävi vielä painimassa Kikan kanssa.

Tursake muuten tunsi vielä Lyytin, ei yhtään pelännyt ja puski vain päätään Lyytiä vasten niin kuin tekee omille koirille.... Lyyti oli aluksi aivan ihmeissään.
Lyytin karva on erittäin pehmeä ja minun sormia on syyhynnyt tosissaan, josko ajaisin karvan koneella. Ei sitä varmaan koskaan voi nyppiä. Pitää vielä jutella viisaampien kanssa ja kysyä tietysti Lyytin perheeltä lupa... ja varmuuden vuoksi voisin tervata sormeni, että syyhy loppuis.
Lauantaina olisi tarkoitus käydä vihdoin ja viimein kuvaamassa ja katsomassa Lisan pentuja... jotka tepastelee jo kuulemma tomerasti laatikossa.... niin se aika kuluu.
Enköhän minä saa otettua Lyytistäki kuvia huommena, joten palaamisiin. Leppoisaa lauantaita.

Ei kommentteja: