torstaina, joulukuuta 25, 2008

Joulupäivän aamua...


Kuva: Annan ottamat kuvat kauniista jäälyhdystä.
Kuvan jäälyhty muodostui räystään alla olevaan vesisaaviin. En tiedä kuinka kaunis jääkuvio on muodostunut, mutta kaunis se on.

Radiossa raikaa joululaulut, koiruudet odottaa sapuskaa, Pekka ja Tomi nukkuvat.

Aatto meni rauhallisesti. Anna ja Johanna järjestivät parroille mukavan yllärin. Anna oli saanut joululahjaksi koiranvetovaljaat, vetovyön ja -narun. Johannalla oli myös omat vetovarusteet mukana ja niin parrat pääsi potkurinvetoretkelle.
Koiruudet sai paljon herkkuja, Pekka pari kirjaa ja minä Ponille kyytiä DVD:n, ihanat töppöset Piksulta... vai oisko Lisalta :) ja herkullisia torttuja Annalta.
Minulla oli koko illan veto pois... en tiedä onko auringon puutetta vai vaikuttiko tiistain isojako... olen ihan sippi. Peilistä kattoo harmaa naama, selkä on sippi... ihan kuin elämä olisi nyt pienen liekin varassa. Pitäisköhän käydä talviunille ja herätä vasta aurinkoiseen kevääseen.
Päivän pituus on Oulun korkeudella tänään 3h ja 37min. Ei siinä paljo ennätä valosta nauttia, varsinki jos päivä on pilvinen. Viikonlopuksi luvataan aurinkoista säätä... odottaa kovasti.
Silloin kauan sitten kun minä olin lapsi, joulupäivä oli sellainen päivä ettei kotoa saanut mennä mihinkään - piti pysyä tiiviisti kotona selkäsaunan uhalla. Tämä päivä olisikin hyvä sellainen luvan kanssa laiskottelupäivä ja pitäisi pysyä kotona vaikka yöpuvussa lorvien. Autonavaimet voi heittää lumihankeen, jos ei muuten onnistu. Kuka sitä nyt tänä päivänä lähtisi kävellen käymään kyläreissulla.
Oli tarkoitus käydä kuvaamassa hautausmaan kynttilävalaistusta eilen illalla, jäi käymättä. Voishan sitä käydä tänään vaikka koiruuksien kanssa lenkillä ja taiteilla kameran säädöillä. Hautausmaat ovat kauniissa kynttilävalaistuksessa näinä päivinä.

Jälleen linkki; Saukki ja Pikkuoravat Joululaulu http://www.youtube.com/watch?v=A6-MoLyuZrA
Kuurakettiakipaletta ei löytynyt, se on mun lemppari.

Nyt ällistelleen joulupäivää Rollareita kuunnellen. Rauhallista päivää kaikille!

Ei kommentteja: