keskiviikkona, joulukuuta 03, 2008

Iso haukotus vesisateessa...Unikavereita yhdessä ja erikseen.
Meillä on jokailtainen unikaverinäytelmä ja onnistuin hakemaan kameran ja sain jopa kuvia, mallit pysyi suht entisillä paikoillaan.
Eilinen jako meni hyvin, vaikka tiet oli sohjoisia... sohjossa ei meinannut renkaat topata millään ja läheltäpiti ojaanmeno oli useasti lähellä. Sydämmen sai hetkeksi kurkkuun, kun aurausraktori oli tulossa auton kylkeen, pääsin viimme hetkellä alta pois. Kuski ei ilmeisesti katsonut ollenkaan taakseen.
Tuttu päänsärky jumputti jaon jälkeen, pikku tirsat ja sitte soitin Piksulle, että lähdetäänkö ulkoiluttaan koiria... me vaan seisotaan ja koirat juoksee. Lopputulemana koiruudet sinkoili edestakaisin ja me rämmittiin sohjossa, löydettiin uusi lenkkipaikka ja seuraavalla kerralla me käydään katsomassa minne reitti loppujen lopuksi johtaa.
Loppuilta meni nukkuessa, ei kerta kaikkiaan pysynyt valveilla.
Tänään pitäisi olla hulinapäivä, Lyyti tulee hoitoon ja akvaariorutiinit odottaa, tarkoitus olisi myös koneajaa snakut - sain Ihkun nypittyä toissa iltana.
Huommena tulee Edi-sakemaani hoitoon. Lyytille on varalla Piksun luona hoitopaikka, jos meno äityy hurjaksi.
Ulkona sataa vettä ihan maahan asti, lumisohjoa on maassa vielä jonkin verran... enemmän vettä kuin lunta.

Joo ja en sitten tehnyt tänä vuonna Joulukalenteria, harmittaa aivan hirveästi. En vain saanut jouluisia lumikuvia koiruuksista. Päivät ovat olleet pimeitä ja sumuisia ja ei ole mitään järkeä yrittää ottaa kuvia surkeissa olosuhteissa.
Toivottavasti saisin edes uuden talvisen yläkuvan sivuille, että saisin vaihdettua talviset värit.
Kahden kahvikupillisen jälkeen nokka kohti päivän touhuja ja Lyytiä odotetaan kovasti koko porukalla.


Ei kommentteja: