keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2009

Kuvia, kuvia

Kuva: Tämänaamuisella lenkillä.


Ylläolevat kuvat: Tämänaamuiselta lenkiltä sateenjälkeistä luontoa.

Uintikuvat: Maanantai-iltapäivältä Pitkässäkarissa Turbo joukonjatkona.Kuvat: Perhonen ja pörriäisiä.

Kuvat: Tursake väsyneenä katolla.
Kuvat: Maanantaiaamun lenkiltä.
Taas on vierähtänyt muutama päivä ilman blogikirjoitusta. En tiedä minne päivät ovat kuluneet, aika menee reippaasti vaikka ei tekis juuri mitään.
Sunnuntaina vieraili Päivin porukka ja otettiin koiruuksista kuvia. Maanantaiaamu valkeni lämpimänä ja aloitimme päivän reippaalla aamulenkillä. Aamupalaksi sain napostella aamulenkillä mesimarjoja ja mustikoita. Kuvasin maanantaina Nokkosperhosia ja kukissa pörrääviä ötököitä. Nokkosperhosia on poikkeuksellisen paljon ollut tänä kesänä aitapensaissa. Perhoset ovat arkoja, mutta sain muutaman hyvän kuvan, joille pitää tehdä myöhemmin oma galleria. Pörriäiset ovat minun jokakesäisiä kuvaussuosikkeja. Meillä on onneksi kaikki vähäiset pihapensaat ja kukat sellaisia, että niissä pörrää valtavasti mehiläisiä ja ampiaisia. Niistä ei ole ollut koskaan mitään "harmia", niitä saa kuvata ihan rauhassa ilman että pistäisivät ihmisiä tai koiria. Jokavuotinen homma on minulla pelastaa pörriäisiä vesisaaveista, eivät pistä kun niitä kuivattelee kädellä.
Maanantai-iltapäivänä käytiin koiruuksien, Anna-Maijan kera Turbon ja Annan kanssa Pitkässäkarissa kahlailemassa merenrannalla. Vesi oli alhaalla ja se oli "älyttömän" lämmintä. Reissusta on tulossa myös myöhemmin oma kuva-galleria. Wilma ei enään vanhempana ole oikein innostunut kahlailusta ja lähti määrätietoisesti johdattamaan porukkaa rannalle.
Tiistaina satoi koko päivän ja minä heittäydyin täysin laiskaksi. Mitä nyt välillä kävin källäilemässä ulkona vesisateesta nauttien. Testailin myös Ihkun kanssa tottelevaisuusliikkeitä vesisateessa ja märässä maassa. Hyvin pelitti, ei märkyys haitannut Ihkua ollenkaan.
Keskiviikkoaamu valkeni puolipilvisenä ja lähdimme aikaisin aamulenkille. Kävimme kiertämässä metsikköä, jossa tiesin olevan hilloja. Sain syödä aamupalaksi muutaman desin hilloja ja mustikoita. Kaverina oli satoja sääskiä ja välillä meinas tulla hätä, yrittäessäni huitoa ärhäköitä itikoita. Menevät mokovat silmälasien alle ja oli pakko välillä ottaa lasit päästä että sai pyyhkästyä verenimijät pois kasvoilta.
Koneella olen ollut vähän, parina aamuna olen käynnistänyt koneen mutta eiköhän sähköt napasahtanut just pois kun sain aloitettua koneella. Raivostutta noi aamuiset sähkökatkokset, tänään en antanut periksi, vaan käynnistin koneen useampaan kertaan.
Tänään pitäisi sutia sävytettyä saunasuojaa saunan kattopaneleihin ja tehdä päivityksiä. Koiruudet pääsivät aamusapuskan jälkeen ulkotarhaan ja Wilma kuuluu protestoivan jo arvonalennusta.
Oikein mukavaa päivänjatkoa!

Ei kommentteja: