perjantaina, heinäkuuta 31, 2009

Aurinkoinen ja lämmin aamu

Kuva: Turbo on niin kuvauksellinen, että tässä taas yksi... vesipisarat hampaina.
Kuva: Bongaus paikallisen ravintolan terassille viritetty piikkilanka... onkohan ihan laillinen?

Kuva: Kukkasia.
Kuva: Heinäsirkka polvella.
Perjantaiaamu on valjennut aurinkoisena ja lämpimänä. Kikka, Ihku ja Lyyti pääsivät ulkotarhaan aamuruuan jälkeen. Wilma saa olla sisällä kissojen kanssa päiväunilla.
Ajattelin nauttia lämpimästä päivästä ulkohommissa. Aloitan konnalandian puhdistuksella ja vedenvaihdolla, sitten pitäisi leikata jälleen nurmikkoa ja jos lähtis loppupäiväksi nauttimaan koirien kanssa rantaelämästä eväiden kera... jälleen kerran. Samalla voisi uhmata itikoita ja paarmoja keräämällä mesimarjoja. Näitä kauniita kesäpäiviä ei varmaan ole enään montaa jäljellä, joten niistä pitää nauttia vaikka ulkotöitä tehden.

Eilen pyörähin ensin Oulussa, sitten siistin hieman Ihkua... jäi vielä kesken ja illalla kävimme koiruuksien sekä Piksun ja Lisan kanssa kunnon hikilenkillä. Koiruudet formuloi alkumatkan vauhdikkaasti, mutta loppulenkistä rauhoittuivat jolkottelemaan. Lisa ennätti pulahtaa suolääseikköön Lyytin kera ja loppumatka meni vienoisen mutatuoksun ympäröimänä. Iltaruokailun jälkeen kuului vain koirien tyytyväistä tuhinaa niiden nukkuessa kukin missäkin.
Lyyti muistuttaa luonteeltaan Ihkua, jopa äänenkäyttö on samanlaista ja kuuloista. Lyytillä on päässä vain äärettömän hyväkuuloiset korvat... on älyttömän tottelevainen. Satu on aloittanut Lyytin kanssa tottiskoulutuksessa käynnin ja uskon että se on tehnyt säpelölle ja vauhdikkaalle Lyytille tosi hyvää.

Pitemmittä porinoitta oikein aurinkoista ja lämmintä kesäpäivää ja hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja: