torstaina, heinäkuuta 16, 2009

Ukkosenilmaa odotellessaKuvat: Lisää tauluja

Kuuntelen Olavi Virtaa Spotify:stä (http://www.spotify.com/en/), parastaikaa soi Kaksi ruusua, joka on yksi omista lempparista Olavi Virtan tuotannossa.
Olen parina päivänä pessyt mattoja ja eilen pestyjä olen vienyt mahdolliselta sateelta suojaan kuivumaan. Vielä olisi pari mattoa pesemättä. Me olemme painepesureiden suurkuluttajia... omaa tyhmyyttämme olemme säilyttäneet pesurit talvet kylmässä varastossa, jolloin pesuriin jäänyt vesi on jäätynyt ja aina jokin paikka on hajonnut. Ens syksynä ei enään näin pääse tapahtumaan, tulee kalliiksi ostaa joka kesälle uus pesuri.... vakuuttaa eilen uuden pesurin kanssa kotiin palannut sadatteleva Tuula.
Vaikka olen touhunnut koko ajan jotain, tuntuu etten ole saanut mitään näkyvää aikaiseksi. No, saunakammarin suurimmat raot on tilkitty, ruoho leikattu (vaikka jokin aika sitten vannoin ettei enään tänä kesänä) ja siitä oli aamulla muistona käheä ääni ja vinkuvat keuhkot. Vein vanhat kengät - kippurakärkisiä lukuunottamatta - takaisin vintille. Saavat jäädä sinne odottamaan uutta löytäjää. Tuntuu, että tekemistä on niin paljon, ettei tiedä enään mistä jatkaa. Villat ja eristepahvi on valmiina ostettuna ja pitäisi saada laitettua ne seinään. Pekka odotaa varmaan kauhulla seuraavaa kotiinpaluuta, sanoin eilen puhelimessa että alan purkamaan saunakammarin ulkolaudoitusta. No, ehkä olisi parempi odottaa, että koko piharakennus saa kerralla uuden ulkolaudoituksen.
Tiski ja imurointi odottaa, se on varmaa että ne pitää tehdä ennen isompia projekteja. Lupasin käyttää tänään Marttaa kaupassa, joten se on myös ihan listan kärjessä.
Tälle päivälle on luvattu rajua ukkoskuuroa. Jos ennuste toteutuu, sitten on aikaa värkkäillä sisätiloissa.
Oli vähän puhetta, että kävisin Raahessa Päivin luona viikonlopulla. Olisi hyvä päästä Ihkun kanssa vieraalle kentälle reenaileen. Siinä näkisi kuinka saa pidettyä Ihkun mielenkiinnon itsessä.
Näissä vähän sekalaisissa - mistä nyt jatkaisin tunnelmissa - kaunista kesäpäivää!

Ei kommentteja: