sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2011

Aurinkoisia lenkkeilykuvia ja hiljaisuus

Kuvat kuvattu 29.-30.3 ja ovat ajallisesti epäjärjestyksessä.
En jaksanut alkaa järjesteleen niitä.
Olin taas eilen töissä, illalla huomasin että Wilman kannuskynsi törröttää pystyssä ja sisus oli samankaltainen kuin poistetussa varpaassa. Pahat aavistukset valtasi pääkopan... pahalaatuinen kasvain.
Antibiootti aloitettu ja maanantaina otan Akuuttiin yhteyden Wilman varpaan poistaneeseen lääkäriin jatkotoimista. Tarkoitus olisi poistattaa kannuskynsi 15.3 - ennätän siihen mennessä tehdä vielä yhden lauantain töitä ja saisin tienattua vapaaksi pääsiäisen alusviikon.
Hitto, viikolla leikkasin Wilman kynnet enkä huomannut mitään poikkeavaa. Imusolmukkeet ovat vielä ainakin ihan normaalin kokoiset. Jospa minä nyt panikoin turhaan ja kyseessä olisi kovan hangen rikkoma kynsi.
Pisteenä iin päälle trimmauskone sanoi työsopimuksen vihdoin irti ja Unski on todella valokuvauksellisen näköinen - päälaki ja toinen poski ajeltuna - mua ei kyllä naurattanu - meinasin nakata hyvin palvelleen trimmauskoneen suljetun ikkunan läpi pihalle. Nyt voin olla ajattelematta asiaa.
Kiitos Leena Inberg, sinulta saamani trimmauskone kesti meikäläisenki käytössä 7 vuotta... koneella oli melkein saman verran ikää takana ennen minulle tuloa.
Nyt hyytävää hiljaisuutta.
Kuvasillisalaattia olkaa hyvä...
2 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Voi miten ihana talvi teillä vielä on! Meillä harmaata ja pilvistä, vettä sataa, maassa kuraa ja loskaa ja vettä ja jäätäkin vielä. Ei houkuta lenkkeilyyn. Nyt alko kuratassujen putsausurakka.
Iloiset terveiset parrakkaille ja parrattomille lähettää etelän kuraparrat Arttu & Iivari sekä Outi

Tuula Lalli kirjoitti...

Hei Outi ja Pojat!

Tais olla viimeiset lenkit jäällä tällä viikolla, eilen alkoi vesisade ja tuuli pujuuttaa melkein myrskylukemissa. Lunta kyllä riittää vielä vaikka sinne etelään tuotavaksi... on metrin kinokset pihassa... ja melkein metrin oven edessä kun katolta tuli lumet... Pekka hikoilee lapion kanssa :).
Terveisiä ja rapsutuksia teille, ei vielä niin kuratassuilta.