sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2011

Lauantain mökkireissu

 Veneväylä
Ihqudaa
 Ihqudaa
 Kikka
Kikka, Wilma, Unski ja Ihqu
 Wilma, Kikka, Unski ja Ihqu
 Unski, KIkka, Ihqu ja Wilma
 Ihqu, Unski ja Wilma
 Unski
 Wilma ja Kikka
Käytiin eilen eka kerran tälle keväälle katsastamassa miten kevät on edennyt mökillä. Lunta ei ollut juuri minkään vertaa ja lumen alla oli vettä, joten sen selvinnyt reissusta kuivin jaloin. Koirat oli innoissaan ja Pekka heitteli niille keppiä.
Kävimme rannassa ja siinä oli kestävää jäätä vaikka vieressä vesi velloi. Vastakkaisen saaren edustalla oli vielä pari porukkaa pilkillä. Minä en kyllä olisi uskaltautunut enään edemmäs jäälle. Yksikään koira ei yrittänyt mennä rannasta kauemmas, jopa Unski pysytteli tukevalla alustalla, oli varmaan hyvässä muistissa vielä viimme kevään uinti/pelastusreissu.
Lauantai iltana olinki sitte kuumeessa, ei kannattas kastella jalkoja keväällä.
Katja, Frank ja Ramsest ovat tulleet Suomeen vierailulle ja ovat eilen menneet Annikin ja Millan luo Lappeenrantaan käymään. Wilma leikkauksesta toipuminen ja oma puolikuntonen olotila esti lähtemästä tervehdyskäynnille.
Wilmalla on vielä tikit jalassa joten on viisainta pysytellä kotosalla. Poistan tikit tiistaina, jos haava on parantunut hyvin.
Sovimme tälle aamulle Piksun kanssa yhteistä lenkkeilyä, että saisin otettua Lisasta tuoreita kuvia. Jouduin perumaan sen eilis iltaisen kuumeen vuoksi. Tänään en sitten ole juuri nokkaani ulos pistänyt. Ehkä sittenkin lähdin liian aikaisin töihin, kun olotila ei ole juuri kohentunut viikon takaisesta.
Aurinkoinen aamu on muuttunut vesisateeksi ja tosi koleaksi sääksi, taidan kömpiä Wilman kaveriksi sohvalle köllötteleen vällyjen alle.

Ei kommentteja: