lauantaina, helmikuuta 25, 2012

Siinä ja siinä

Lenkillä Saikanväylällä 22.02.2012


Joli juoksee kahden snautseripatsaan välistä :).

Lenkki alkoi aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä ja päättyi sankkaan merisumuun. Keskiviikon jälkeen en ole päässyt lenkille, lentsu kaihertaa ja kaivelee. Kuumetta ei ole ollut maanantain jälkeen - paremminki alilämpöä, nuhaa ja yskää. Olo on ollut niin vetku, että päivät on menny nukkuessa - vain välttämätön on tullu tehtyä. Koirilla on ollut tosi tylsää, mutta minkäs tekee. Hyvä aika nuutua lentsussa, kun ei ole tarvinnu lumitöitäkään tehdä tiistain jälkeen. Toivottavasti kuntoudun ennen seuraavaa lumisadetta.
Tänä aamuna olo on hieman parempi, jonka olen käyttänyt hyväksi - puut on haettu uuniin ja tiskit tiskattu.

Torstai-iltana käytiin Jolin, Päivin ja Aleksin kanssa tutustumassa uuteen el.lääkäriasemaan Otukseen. Otus sijaitsee lähellä Kempelettä ja meitä odotti siellä tuttu el.lääkäri Esa Soppela. Esa kuvas Jolin ja hienolta näytti. Joli sai puhtaat paperit lonkkien ja kyynärpäiden välikuvista - priimalta näytti. Esa laski myös Jolin hampaat,  hampaisto ja purenta oli myös OK. Nyt pitää vaan peukuttaa, että Joli löytää pikaisesti hyvän kodin. Minä en edelleenkään ole laittamassa uutta koiraa huusholliin, vaikka Joli on valloittava persoona. Kyllä noissa snakuissa on meille koiraa ihan tarpeeksi.
Olin luvannu Päiville, että lähden tänään sen mukaan Tornion näyttelyyn. Reissu piti mun osalta perua, ei jaksa lentsuisena lähteä mihinkään.
Nyt jatkan touhuamista, niin kauan kuin kunto sallii.
Mukavaa ja aurinkoista lauantaipäivää, sinne missä aurinko näyttäytyy - tällä ei moista mollukkaa ole keskiviikon jälkeen näkyny.

Ei kommentteja: