sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2014

Kevättä kohti

Ii: Auringonnousu tänään 7:26. Auringonlasku tänään 17:36. Päivän pituus on 10 h 10 min.
Juhlistimme ensimmäisen kevätkuukauden alkua pitkällä lenkillä altaalla (Raasakan yläaltaalla), harmaassa +1 säässä.
Siitä onkin paljon aikaa vierähtänyt ja vettä virrannut, kun viimeksi kävimme altaalla lenkillä, taisi olla viime kesänä viimeksi. Parroilla oli paljon päivitettäviä hajujälkiä, koska penkkatie on erittäin suosittu koirien lenkkeily paikka. Minä huitelin sauvakävelyä ja kylläpä teki kutaa harteille. Kiersimme koko altaan ympäri n. 9km ja parrat saivat huidella koko matkan irti lukuun ottamatta reilun sadan metrin Virkkulantie pätkää autolle palatessa.
Pikkusen jännitin, mitä Ihqun jalka tykkää noin pitkästä lenkistä ja seurasin sen liikkumista koko illan tarkasti. Ei mitään syytä huoleen, jalka ei näyttänyt olevan moksiskaan. Ihqun illan kruunasi Pekan kanssa saunominen. Tänään tyydymme lähimetsässä kiertelyyn.
Lyyti saapui perjantai-iltana ja partalauma pörrää entiseen malliin, vaikka Lyytin viimeisestä vierailusta on melkein vuosi. Ihqun juoksu on alkanut ja se kiinnostaa kovasti leikattua Lyytiä, Ihqun suureksi harmistukseksi – Ihqun mielestä, vielä ei ole tärppipäivät joten ei tarvis ympärillä pyöriä.

Sain viikolla mieluisan paketin Kreikasta ja todella hyvän mielen. Tämä voisi mennä osioon voi turhamaisuuden turhuus. Osti viime kesän Kyproksen reissulla itselleni tuliaisten joukossa yhden oliivi & hunaja shampoo pullon. Shampoo osoittautui erittäin hyväksi ja kun puteli joulukuussa tyhjeni, säilytin sen ajatuksena googlettaa sen nimi, josko löytäisin siitä jotain infoa. Helmikuussa sain tehtyä nettihaun ja netin ihmeellisestä maailmasta löytyi sivusto http://www.venussecrets.com/.
 Itse on uskaltautunut heikolla englannin kielen taidoilla tekemään tilausta, vaan pyysin Tomilta helppiä. Ei mennyt montaa minuuttia, kun Tomilta tuli viesti, että tilaus on tehty ja se oli vähän laskeskellut paketin painoa sellaiseksi, että ei tarvi maksaa postimaksuja jne. Paketista paljastui 3 shampoo- ja 2 hoitoainepulloa sekä kylkiäisenä iso kasvonaamioputeli. Kaikki tulee takuulla käytettyä, vaikka tuo kasvonaamio ei meikäläisen rusinanaamaa enää paremman näköiseksi tee, tuntuiseksi kylläkin. Sen sain eilen havaita saunan jälkeen ensi kerran kokeiltuna.

Viimeisin tekemäni palapeli.

Partojen ruokiin on tehty pienoinen muutos. Parrat syövät edelleen aamuin Happy Dog nappuloita, mutta iltaruoka on muutettu http://www.vomoghundemat.fi/ tuoreruokiin. Lisäksi Ihqu saa edelleen rustoiseen nuljuluuhun säännöllisesti Nutrolin® Nivel moniteho™ lisäravinnetta http://www.nutrolin.fi/tuotteet/niveltuote/

Olen tätä kirjoittaessa kuunnellut Yle Areenasta Radio Suomen The Rolling Stones –iltaa.
Voi huokaus ja haikeus, mutta tosi mieluisaa ja myös vähän harvinaisempaa kuunneltavaa.
Kirjoittamisen lisäksi olen myös suorittanut kiireisimmät joka aamuiset toimet; kahvi kupillinen tippumaan, päästää Noitanokinenä ulos, sitten Tursakkeelle ruoka ja koirien nappulat likoamaan, aamukahvi partojen kanssa ulkona, ulkolinnuille ruokaa, koirille sapuskan anto ja kun Noitanokinenä tulee aamukierrokseltaan sille sapuskaa.
Nyt kaikki aamutoimet on suoritettu ja sunnuntaiaamu on jo hyvällä alulla.
Partojen on nyt aika herätä ruokalevolta ja lähdemme nuuskuttamaan, onko lähimetsän polkujen reunoille jätetty uusia viestejä partojen luettavaksi.
Oikein mukavaa sunnuntaipäivää ja nauttikaa välillä myös pikku turhuuksista hyvällä omallatunnolla ”elämä on nyt”!
Loppuun mielestäni yksi Rollareiden kauneimmista biiseistä She's a Rainbow
http://www.youtube.com/watch?v=zphAHMPtu4g

Ei kommentteja: