maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

elämää Juhannuksen jälkeen...

Pienet orvokit löytyi keskeltä peltoa, kuvattu 23.6.07.

Pikkusen on outo palautua normaalin päivärytmiin vilkkaan Juhannuksen jälkeen. Aattona lähdimme Pekan, Tomin ja Ihkun kanssa illan viettoon kavereiden luo. Ilta meni Mölkyn pelaamisessa, syödessä ja Ihku leikki, paini ja formuloi vähän nuoremman seropi Pimun kanssa. Lähempänä keskiyötä siirryimme koko porukka seuraavaan kyläpaikkaan ja siellä yö jatkui samoissa merkeissä, nyt Ihkulla oli vain kaverina musta Piki käppänä. Kotiin kävelimme aika koleassa yössä, Ihku sai olla irti koko paluumatkan... ei ollut pyörätiellä vastaantulijoita.
Enimmäisen kerran näin Ihkun väsyneenä vielä seuraavanakin aamuna... saihan se rillutella 6-7h ihan yhtäjakoisesti.

Ensimmäisenä Juhannus sunnuntaina tuli Päivi porukoineen ja valtavien ruokakassien kanssa, kävimme koulutuskentällä - minä kuvasin ja Päivi koulutti koiria. Pekka ja Markku grillas ja me päästiin valmiiseen ruokapöytään Päivin ja Aleksin kanssa.
Eilen pyrähti useampi kaveri kylässä koiruuksien kanssa. Ihkulle näyttää käyvän kaikki muut koirakaverit, mutta riiseninarttu on jotain aika pelottavaa, varsinki kun se on erittäin kiinnostunut Ihkusta. Wilma ja Lisa hoiti omalla auktoriteetillään vierailevat koiruudet ilman tappelua. Oli tosi mukava nähdä Reimakin pitkästä aikaa, Reima oli samaa mieltä eikä olisi millään malttanut lähteä pois.

Sää oli ihan mukiinmenevä ei kuitenkaan päästy uittamaan koiria, tuuli sen verran viileästi joka päivä ettei ollut mitään järkeä viluttamaan muoreja. Pohjoistuuli on tehokas, vaikka mittari näyttäisi tosi lämpimiä lukemia.


Juhannuksen muistoksi saamani tekstari:
"Sovitaanko että tänä Juhannuksena ei ryypätä. Jos kuitenkin vähän ryypätään, ei lauleta. Jos lauletaan, ei tapella, jos kuitenki tapellaan ja tullaan piestyksi, kaadutaan grilliin ja sammutaan hyttystensyötiksi alasti naapurin pihalle, niin ensi Juhannuksena ei sitten ryypätä!"
Siinä tavoitetta kerrakseen. Surullinen oli kuolleiden saldo tänäkin Juhannuksena.

Wilma täytti toukokuussa 7v ja olen miettinyt, joska vielä sen astuttaisin viimeisen kerran syksyllä. Tiedossa olisi mielenkiintoinen nuori uros. En ole vielä kysellyt urosta tai muutenkaan tehnyt lopullista astutus päätöstä. Suunnitelmat voi vielä monta kertaa muuttua, mut katotaan sit kun asia on ajankohtainen mitä tapahtuu.

Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja: