torstaina, kesäkuuta 07, 2007

hyvää torstai aamua...

koiruudet herätti jo klo 5 ... olivat sitä mieltä, että on ylösnousun aika.

Heti aamusta Onnittelut Selänteelle Stanley Cap:in voitosta.. tai joukkuetta Anaheim Ducks:a pitäis kait onnitelle. Ei vois vähempää kiinnostaa jääkiekko, mut Selänne on onnittelujen arvoinen kaveri... mun mielestä :D.
Ja nostan vielä hattua ja erikoisterkut kaikille niille jotka ovat mieltä osoittamassa G8 kokouksessa.

Eilinen päivä oli sellainen "otetaan rauhallisesti päivä" tein ensin akvaariohommia. Minulla on toisessa akvassa kotiloiden tuhoamisoperaatio meneillään. Kotilo on vähän lehmänsarven mallinen ja niitä on satoja hiekkaan piiloutuneena. Olen haavinnut hiekkapohjaa jo pari kertaa ja pitää jatkossa säännöllisesti käydä pohjaa läpi, että saa kotilot tuhottua. Kotilot päätyvät konnien ruuaksi ulkoaltaaseen. Onpahan konnilla ajankulua, kun etsivät kotiloita.
Altaan kaloille pohjan tehostetu haaviminen on aika ressaavaa, kun vielä eilen haavin kaikki Plätyt toiseen altaaseen. Toivottavasti ei tule ressin uhreja - kuolleita kaloja.
Ilmeisesti altaassa on liikaruokintaa, koska kotilot voi hyvin.

Ja että miten kävi Wilman trimmaus... aika köpelösti kävi. Olin pessyt Wilman alkuviikosta, joten kampasin sen vaan läpi ja ei ku koneella huristeleen. Pää, niska ja keskiselästä kaikki oikealta puolen meni hyvin. Sitten kone jumitti karvassa olevaan puunpihkalänttiin.. olishan mun pitänyt tajuta ettei sellaista kohtaa saa koneella leikata... karvan pitää olla puhdas!
Siihen loppu leikkaus siltäerää. Wilma on nyt aika söden näköinen, puoli koiraa puli ja toinen puoli turkissa :). Puhdistin terän ja koneen huolellisesti ja testasin Lisaan leikkaako, leikkas joten tänään jatketaan Wilman turparointia. Pesin Wilman uudelleen eilen illalla ja pitää nyt vahtia sitä, ettei se pyöri ulkona missään.. ei markkoja ei markkoja.
Tupakoimattomuudessa on meneillään hankalampi vaihe, ilmeisesti kunto pikkuhiljaa paranee kun tupakka on koko ajan mielessä. Muistelen että aiemminkin kolmas viikko on ollut vaikea, no eiköhän tästä ohi päästä sillä neljäs viikko on alkanut.
Ja vielä viikon "tapaus", koiramaailman taustalla kuhisee.. suora lainaus Kennelliiton sivulta - "Suomen Kennelliiton hallitus on nimittänyt Kennelliiton vt. toimitusjohtajaksi Olli Rahin ja vt. hallintopäälliköksi sekä Show Media Oy:n vt. toimitusjohtajaksi Markku Mähösen. Samalla päivämäärällä Kennelliiton hallitus on irtisanonut entisen toimitusjohtajan."

Mukavaa päivää.. Etelämpänä näyttäis tulevan helteinen päivä, meillä merituuli pitää huolen ettei hikikarpaloita otsalla näy.

Ei kommentteja: