maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

uusi lämmin kesäviikko alussa..

viikon hiljaisuuden jälkeen, maanantaiaamun kunniaksi naputtelen kuulumisia. Alkaneelle viikolle on luvattu lämmintä säätä, saa nähdä... eilen helteen "pilas" ainakin reipas tuuli joka meinas viedä tuhkatkin pesästä.
Olin töissä viimme viikon, perjantaina lääkäriin ja spiiralla hengittämään lääkettä. Sain kuukauden sairasloman ja katotaan nyt sitten alkaako olo helpottuun.

Tupakanpoltto on pysynyt kurissa, ja listataanpa nyt mitä "huonoa" on tupakattomuudesta;

  • mussutan ruokaa jatkuvasti ja kaikki kelpaa syötäväksi, minkä saan kiinni (olen snautseri)
  • keskittymiskyky on iso nolla
  • on tunne, että pitää koko ajan tehdä jotain - silti en saa aikaiseksi tehdä mitään
  • ärsyttää, ärsyttää - mitättömäkin asiat raivostuttaa - olen entistä ärsyttävämpi
  • jopa koirat kattelee pienen välimatkan päästä, vaikka en sanoisi mitään
  • on pakko ostaa tuleville marjastusreissuille itikkakarkotteita, aiemmin riitti kun tupakka kärys sormissa

Ei ole käynyt mielessä aloittaa tupakanpolttoa uudelleen, kävi sen verran tiukilla hengittäminen että ei sitä uudestaan halua kokea. Olen ajatellut, että tupakaton elämä on onnistunut minullakin joskus - mikä ettei taas onnistuisi... vai olisko hyvä syy aloittaa tupakointi "mä olen niin veemäinen tupakoimattomana, että piti aloittaa uudelleen polttaan"...
siinä olisi syytä tarpeeksi :D.

Eiköhän se tästä kunhan vointi paranee sen verran, että pääsee kunnon lenkille.
Aloitin eilen sivupohjan muokkauksen ja eiköhän tän päivän aikana ilme vaihdu. Joku ihme tuossa kuvien otossa mättää, tuntuu ettei kerta kaikkiaan saa onnistuneita kuvia koko laumasta. Ihku formuloi sen verran vauhdikkaasti, että siitä jää kuvaan vain musta epämääräinen möykky.. ja muutenki kuvaaminen ei onnistu..

Jos vointi on edes kohtuullinen tällä viikolla, snakujen koneella ajo pitäisi tehdä mahdollisimman pian... Lisa ja Wilma ovat jo aika tursakkeita. Helteisellä säällä voisi pestä kaikki koirat pihalla - lämminvesiletku ulos, itse voi istua jakkaralla ja koirat kuivuis tosi nopeasti... taidanpa kokeilla.

Muistakaa juoda, huolehtikaa lemmikkien veden saannista, älkää pitäkö tai jättäkö koiraa kuumaan autoon ja huolehtikaa ettei lämpö sulata aivoja... nyt on kesä!

Ei kommentteja: