torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Juhannuksen aatonaattoaamu...
Tänään jatkuu Juhannus siivous, toivottavasti saan tehtyä sen loppuun. Sitten olisi tarkoitus fillaroida Wilman kanssa Haminalle. Huommena tulee Tomi ja eiköhän sitä sitten rauhotuta ja grillailla ja lenkkeillä.. hyvää säätä on luvattu.

Tiistaina kävelin Ihkun kanssa Haminalle ja kävin verenluovutuksessa pitkästä aikaa. Kun poltin tupakkaa mun hemoglobiini oli jotain yli 150, nyt vaikka en ole ollut kauaa polttamatta hemoglobiini oli 139. Nyt tupakattomana veriarvot palautuu varmaan normaaliksi joskus... I hope.

Poltin sen verran paljon, että menee varmaan kauan ennekuin keuhkoissa tapahtuu puhdistumista ja voi olla ettei juuri enään puhdistu, kun tuota ikääkin on jo.

Eilen oli sitten Lisan vuoro päästä Haminan reissulle mukaan. Kävin sopimassa alustavasti, että kun sairaslomani päättyy jatkan työntekoa, mutta nyt etätyönä kotona koneella. Mikäs sen mukavampaa... sitähän olen aina halunnutkin tehdä :D!

Meiltä kaikiltahan lähtee henki jossain vaiheessa, mutta.. nyt kun olen tehnyt noita lenkkejä pyörä- ja maanteillä on ollut järkyttävää havaita kuinka yleiseksi on tullut autojen ylinopeudet. Esim. Iin Asema- ja Virkkulantiellä on nopeusrajoitus 60km. Sitä rajoitusta ei noudata juuri kukaan, aivan yleisesti kuskin iästä tai sukupuolesta riippumatta vauhtia on rajoituksesta jopa tuplaten! Eikä meidän vieressä olevaa Kantolantietä autoilevat tee sen kummempaa poikkeusta. Meidän kohdalla on rajoitus 50 km ja ihan yleisesti autot menee niin lujalla vauhdilla ohi, että hyvä kun auton värin ennättää nähdä.
Miksi ihmisillä on niin kiire hautaan ja ei siinä mitään jos haluavat itteltään hengen pois, paskamaista kun voivat viedä myös sivullisia mukana.
Tänä vuonna on liikenteessä, tulipaloissa ja hukkuen menehtynyt ennätysmäärä ihmisiä ja hurja meno taitaa jatkua myös tulevana Juhannuksena jos sää on lämmin.
Noudattakaa nopeusrajoituksia, pitäkää pelastusliivejä vesillä, älkää aukasko sepalusta veneessä ja ei humalassa ruoriin tai rattiin ja jos vielä pysyttäisiin humalassa tulentekovehkeistä kaukana... jospa silloin Juhannuksen jälkeen vois jatkaa elämää entiseen tapaan.

Kuinkahan moni lemmikki viettää juhannuksen yksin kotiin jätettynä... tuli vaan mieleen, kun Lemmikkipalstalla etsittiin pikaisesti koiralle hoitopaikkaa Juhannuksen päiviksi, niin tai lemmikit pyörii humalassa örveltävien jaloissa.. pitäähän sitä Juhannusta juhlia viinan voimalla.. vai pitääkö?
No onneksi on myös keskikesän juhlistamista, josta säilytään hengissä ja lemmikit hoidetaan ja niistä huolehditaan.

Oikein aurinkoista keskikesän juhlaa toivottaa parilla siiderillä juhlaa juhlistava autoton ja veneetön tl ja hela lauma

Ei kommentteja: