tiistaina, marraskuuta 06, 2007

silmät ristissä...

Kello näyttää, että tiistain puolella ollaan ja keskiyö ohitettu. Ulkona satelee muutamia lumihiutaleita ja tuulee aika reippaasti. Ollaan Tomin kanssa yökyöpeleitä vaikka minulla on aamulla aikainen herätys.

Lauantai oli yhtä hulinaa, ennätin jopa siivota. Kuinka moni muuten luutuaa vielä lattiat konttaamalla, käsi ylös? Minä luutuan, oli siinä jopa työkaveri ihmeissään kun luutusin hänelle lattiat konttaamalla. Taidan konttailla niin kauan kuin polvet kestää, tapa mikä tapa.
Sunnuntaina olkkarin akvan vedenvaihtoa ja Hulda tuli Ollin kanssa konetrimmiin. Hulda ja Ihku eivät tosiaankaan ole niitä parhaimpia "kamuja" - toimeen tulevat, mutta auta ja varjele jos on vähänki asian tynkää mitä puolustetaan, ollaan kateellisia tai ihan mitä vaan. Kun Ihku ja Hulda pullistelivat toisilleen, Wilma komensi Ihkua :), ei Huldaa.
Hulda pääsi pitkistä karvoistaan eroon ja sai pienen nirhaisun korvaan, josta tuli vähän verta. Koiruus ei välittänyt nirhaisusta ja seisoi kiitettävän nätisti pöydällä.
Tein pika-ajon myös Wilmalle ja peräpeili on tosi turpeena laajalta alueelta, joten eiköhän se kunnon juoksu ole tulollaan. Nea perheineen ennättää muuttaa uuteen kotiin, päästään Wilman kanssa heti visiitille.

Tein aamusta työhommia, vein Pekan Ouluun puolen päivän aikoihin, iltapäivällä Annan kanssa akvaariorutiineita - siirrettiin mm. Plätyt olkkarin akvaan ja loppuilta telkkaria katellessa - Tomi oli koneella. Nyt pitäisi vielä tehdä pari työjuttua, saa nähdä jaksaako vai jääkö aamuun.
Nyt on mukava työskennellä koneella, kun sain lauantaina matkatelkkariin oman digiboxin - just tuli ruutuun "ei singnaalia" - kuuntelin musiikkia TV1:ltä... joten voivoi digidigi.
Tomi irroitti kuoret keskusyksiköstä ja imuroi sinne kertyneet pölyt - minun kaino toivomus, vaikka oisin voinut tehdä sen itsekkin. Minun pitäisi saada vielä aikaiseksi polttaa koneelta kaikki kuvatiedostot pois, poistaa turhat tiedostot ja tehdä eheytys. Koneen huolto on jäänyt vähän rempalleen.
Huomen illalla menen ensiapukurssille - EA1 suorittamaan ja päivä menee luultavasti Pointtissa.

Taidan luovuttaa tähän ja kömmin koiruuksien kanssa nukkumaan. Sleep Well!

Ei kommentteja: