keskiviikkona, marraskuuta 28, 2007

...yöllä 2.12 tonttu lopettelee touhujaan..

Täällä kukutaan vielä täydessä työn touhussa. Ja mikä on niin tärkeää, että olen valvonut muutaman yön, miettinyt, suunnitellu niin kovasti että blondin herneet ovat etsineet epätoivoisesti toisiaan... no Joulukalenteri tietenki.
Kun viimme viikolla värkkäilin kaverille kalenteria sain idean tehdä sellaisen myös meidän sivuille.


Kalenteri on "vaatinut" valokuvaamista, runosuonen pulppuamista ja suunnittelua, suunnittelua. Nyt puuttuu enään seitsemältä päivältä kuva - muutama idea mielessä. Tarkoitus on että kuvat aukeaa päivittäin, kurkistelijoille tulee omaa materiaalia, ettei käy aika pitkäksi.
Olen tosi innoissani ja en ole voinut juuri keskittyä mihinkään muuhun.
Anna on käynyt silloin tällöin, kävimme maanantaina vauhdikkaan potkurilenkin. Koirat ovat aivan innoissaan, kun pääsevät potkurilenkille. Lähdimme niin, että minä menin Ihkun kanssa edellä ja Wilma tuli Annan kanssa perässä. Wilma kilju ku pikku sika, kun joutui tyytymään takana tulemiseen. Toivottavasti keväällä tulee hienot potkuttelukelit Saikanväylälle - odotan.

Nyt pitäisi malttaa lähteä nukkumaan, huommena olisi tiedossa kurssitusta, töitä, uunin lämmitystä, matot tuulettumaan pakkaseen, kalenterin tekemistä (aika loppuu kohta kesken). Koiruuksilla on tiedossa ulkotarhapäivä ja kun tulen kotiin saavat naudan potkaluun järsittäväksi, että voin tehdä omia juttuja rauhassa.
Ihkudaa on muuten erittäin omistushaluinen, ei meinaa sietää aina että kissat tulee minun luo, odottaa tossa minun vieressä että lähden nukkumaan - ei mene aiemmin sänkyyn, nukkuu aivan kintuissa kiinni tai osittain niiden päällä ja vaikka mitä. Olen antanut sille palautetta, että se ei ole maailmannapa - muitakin on pystyttävä huomioimaan.

Wilman oikea juoksu ei ole alkanut hartaista rukouksista, huokailuista, peukutuksista, lattian tuijottelusta (olisko tippoja tippunut), epätoivosta ja vaikka mistä huolimatta :). Auttasko se, että kun menettää toivonsa ja unohtaisi koko asian - juoksu alkaisi :))!!!

Mut nyt nukkumaan, ettei nukahda kesken kurssin. Pitää aamulla herätä sen verran aikaiseksi, että laitan tulet uuniin ennen kurssille lähtöä ja samalla varmaan virittelen Joulukalenteria.
Hyvää loppuyötä ja kauniita unia!

P.S
Toivottavasti en nuku ponniin...
sama

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.