perjantaina, marraskuuta 30, 2007

huokaus klo 2.46 perjantaita vasten yöllä...

No, nyt se on tehty... nimittäin Joulukalenteri - kolme kuvaa puuttuu vielä, mutta se ei haittaa sillä lisään ne myöhemmin - aihe on jo selvillä.

Oli yllättävän "rankka", mutta mielenkiintoinen projekti... ja siitä tuli varmasti ihan minun ja snakujen näköinen - kuulemma :). Yllätyksiä löytyy.... voin melkein taata. Olen ollut syventyneenä Jouluun viikon verran ja tulette huomaamaan, että se herättää kaikenlaisia ajatuksia, tuskin ainoastaan minussa.

Pikkukuvissa meni aikaa yllättävän paljon, isoissa kuvissa ei niinkään. Isojen kuvien tekstit vain tuli jostain ja pyydän jo etukäteen anteeksi, runojen riimit ei ihan trimmaa.

Anna antoi aiheita pikkukuviin, ennätettiin sentään käydä illalla kävelyllä koirien kanssa kirpeässä pakkassäässä. Nyt tuntuu, että ajatus ei kulje joten on parasta lähteä nukkumaan.

Tänään odottaa rästityöt, päivitykset ja meilejä odottaa vastaamista... niin ja myöhäisillasta aukaisen ekan luukun omasta kalenterista, samoin aukeaa kennel Jenidonin eka luukku -se on sitten marraskuun viimeinen päivä alkanut.
Hyvää Yötä!!!

P.S
Hoks!
Tänään vietetään "älä osta mitään"- päivää! Kertoo klo 3:n uutiset. Taisin jäädä ilman sapuskaa sit.
sama

Ei kommentteja: