keskiviikkona, tammikuuta 18, 2012

Harmaus jatkuu

Vaikka päivän pituus on näillä korkeuksilla jo yli 5h, ei auringosta näy kuin korkeintaan laskevan auringon appelsiinin oranssi ja punaisen eri sävyinen kajo. Päivisin on edelleen tasaisen harmaata. Maanantaina sai seurustella lumikolan kanssa, nyt näyttäisi olevan muutama päivä sateetonta, I hope.
Ihqu riutuu tärppipäivissä. Unski ei pyynnöistä huolimatta ala seurusteleen, korkeintaan lähtee juoksemaan että saisi Ihqun takaa-ajoon. Ihqu vinkuu turhaantuneena ja tällää toistuvasti takapuoltaan Unskin naaman eteen. Koska Ihqu ei saa hellustelukaveria Unskista, saa se hellun Tursakkeesta, jolla on myös kiima-aika (vaikka kohtu on poistettu). Eiköhän toi Ihqun juoksu ala oleen lopuillaan ja rauha palaa huusholliin.
Lumen kolauksen lisäksi olen kahlaillut koirien kanssa metsässä, käyty katsastamassa lenkkeily reittien auraustilannetta ja lenkin yhteydessä ihailemassa altaalla värikästä auringonlaskua, valitettavasti kamera ei ollut mukana. Eilen sain vähän siivottua ja vierailin Martan luona kyselemässä kuulumisia.

Jotenki on sellanen fiilis, että jos olis iso roskalava tossa pihalla, niin kantaisin siihen kaikken mahdollisen. Olishan se vaihtolava mahdollista saada tohon pihalle, mutta se maksaa aika paljon euroja.

Unski makaa tuolini takana ja huokailee, odottaa malttamattomana lenkille lähtöä - vaistoaa että se on minun suunnitelmissa heti kun lopetan tämän näppäilyn.

TV2:lta tuli vastausmeili kiitokseeni Adelen konsertista ja meilissä mainittiin, että konsertti uusitaan 22.4. Toivottavasti voin sen sitten katsoa kokonaisuudessaan - oli sen verran hieno konsertti.

Edessä Presidentinvaalit, enkä meinaa käydä äänestämässä. Näihin vaaleihin valmistautuminen eri medioissa on alkanut jo vuosia sitten ja toistuvaan jankutukseen ja pähkäilyyn olen kerta kaikkiaan kyllästynyt. Vaikka olen yrittänyt telkkarin ja radion ääressä välttyä kuulemasta kaikkea asiaan liittyvää, ei se aina onnistu muuten kuin sulkemalla toosat - just pimensin tietsikan kovaäänisen aiheeseen liittyen.
Suurin osa näistä ehdokkaista on vain niiiin vastenmielisiä, - EVVK!

Hitsi, että toi Nokian LUMIA puhelimet on kauniita - ainakin näin kuvien perusteella. Pitää odotella, että saa lisää käyttäjäinfoa ja akkujen päivityksiä, ennenkuin haksahtaa sellaisen hankkimaan.
Nykyisestä puhelimesta irtoaa takakuori ja näyttö pimenee silloin tällöin - ehkä Lumia on seuraava kapula - on se niin kaunis :)! On siinäki peruste seuraavan kännykän hankkimiselle, no blondi mikä blondi.

Koirat aloitti painin, joten nyt pitää poistua lenkille - ylös ja ulos tasaisen harmaaseen säähän.

Ei kommentteja: