torstaina, tammikuuta 26, 2012

Lisan synttärit

 Ihqu valmiina synttäreille.
 Kakut odottaa syöjiä.
 Herkut katoaa parempiin suihin. Unski, Lisa ja Ihqu.
 Jälkiruuaksi lisää herkkuja.
 Lisan uusi pehmo.
 Hännällinen sydän saa kyytiä Unskilta ja Ihqulta.
 Unskin uusi ihastus - hännällinen sydän. Ihqu ja Lisa katsoo kateellisina.
 Unski ja uus ihastus.
 Unskin mielestä paras.
 Lisa odotti malttamattomana kakkujen kanssa meidän saapumista, ei meinannu lähteä edes ulos kun mentiin ensin käymään koirien kanssa metikössä.
Koirat malttoivat kuvaamisen ajan istua kakkulautasten vieressä, ennenkuin saivat luvan aloittaa. Herkut katos nopeasti lautaselta ja lisää oltiin koko ajan vailla.
Meidän kahvitellessa koiruudet tutustu Lisan leluvalikoimaan ja Unski löysi ensirakkautensa - vinkuvan sydämmen jolla oli häntä, se oli ehdoton best! Lopuksi otettiin vielä lelujen piilotusta, niiden etsimistä ja vaihtoa makupalaan. Ennen kotiin tuloa käytiin vielä metsikössä. Kiitos mukavasta ja herkullisesta synttäreistä!
Lisa on hyväkuntoinen, pomppu ja edelleen ahne kymmenen vuotias muori, harmaata karvaa ei näy missään. Kilpirauhasen vajaatoiminta pysyy kurissa lääkityksellä.
Koirilla oli sen verran kiihkeää touhotusta Lisan synttäreillä, että kotiin tultua hyppäsivät sohvalle nukkumaan. Unskistakin on tullut täydellinen sohvanvaltaaja, meille tullessa ei ensimmäisen vuoden aikana viihtynyt sohvalla. Nykyään on niin "härski", että valtaa nopeasti minun paikan, jos nousen sohvalta ylös.
Nyt päivän askareisiin, tekemistä kyllä löytyy mutta ajatuksella - mitähän tekis, vai tekeekö mitään. Onko tämä tätä olemisen tuskaa?

Ei kommentteja: