tiistaina, maaliskuuta 06, 2012

Lenkkeilyä ja hankikuviaLenkiltä hankikuvia, jotenki ne vaan kiehtoo minua noi varjot hangilla. Lähdimme eilen vasta puolenpäivän jälkeen lenkille, odottelimme että sää hieman lämpenee yöpakkasen jälkeen. Suunnistimme vaihteeksi eri väylille kuin aiemmin, että koirilla olisi uutta haisteltavaa. Seurailimme moottorikelkan jälkiä jäältä metsän läpi metsätielle, jota palasimme takaisin autolle. Parin tunnin lenkillä väsyi vain minä. Koirat olisi himputellu vieläkin pidempään.
Illalla lähdin Jolin kanssa näyttelyreeneihin palolaitoksen pihalle. Muistin sovitun ajan väärin ja oli siellä liian aikaisin. Kulutin aikaani pistäytymällä Martan luona. Reeneihin tuli mukavasti erirotuisia koiria. Joli posahteli aluksi toisille koirille, mutta ei mennyt kuin hetki posahtelun vaihtuessa uteliaisuuteen. Reeneissä oli pätevä ohjaaja joka kierrätti meitä kehässä ja jokaisen kanssa käytiin näyttelykaava pari kertaa läpi. Lisäksi pujoteltiin ringissä olevien koirien välistä pari kertaa kukin vuorotellen. Olin varannu makkarapaloja Jolille palkkioksi ja Jolin reenit meni kyllä tosi hyvin. Lopuksi Reetu vielä talutti Jolia muutaman kierroksen isoa kehää minun kävellessä edellä -todella onnistuneet reenit, kiitos reenikavereille ja vetäjälle! Tanjalla ja Tonilla oli kyllä aika pitkä reenimatka :), kotiinpaluu tais mennä tosi myöhäiseksi - mutta eikös ollut mukava käydä taas Iissä?
Tänään olisi taas tarkoitus suunnistaa väylille lenkille, koirat odottaa jo lähtöä. Huomenna taidan pyörähtää Oulussa tai vähintäänki Haukiputaalla M&M-liikkeessä, koirille tulisi sopivasti vapaapäivä. Unskin trimmaus olisi tarkoitus tehdä lähempänä loppuviikkoa, koska ennusteiden mukaan sään pitäisi silloin lämmetä. Sää myös pilvistyy ja silloinhan sitä joutaa tuhertaan sisätiloissa.
Nyt tylsiin taloushommiin, tiski ja imurointi odottaa ennen kuin pääsemme kirmaamaan aurinkoisille hangille - ei kesto sellaisille. Kyllä aurinkoinen kevätsää hohtavine hankineen voittaa etelänmatkat mennen tullen!

Ei kommentteja: