perjantaina, kesäkuuta 05, 2009

Tuulee, tuulee...

Silmät sikkuralla tätä kirjoittelen. Nukuin yllättävän pitkään varmaan se vuoksi, kun Pekka oli herännyt aikaisemmin ja Wilman ei tarvinnut toimia herätyskellona... piipittää ovenraossa.
Sain eilen "pelastusoperaation" valmiiksi. Nyt on kaikki "tärkeä" siirretty ja Pekka saa sanoa mielipiteensä lopuista minulle vähemmän tärkeistä romppeista. Minä keräsin itselleni pärekorillisen mielenkiintoista luettavaa, vanhoja lehtiä ja kirjoja. Ne odottaa parempaa aikaa, että ennätän käydä ne läpi.
Suunnittelimme illalla mitä tehdään ja mihin. On vielä muutama vaihtoehto mistä valita. Tänään aloitamme katon korjauksen ja pikkupuolen savupiippu pitää pudottaa alas.
Sää on todella kolea, jo eilen piti etsiä pitempihijasia ja -lahkeisia vaatteita päälle. Pohjoistuuli menee luihin ja ytimiin.

Loppuis edes toi kova tuuli. Istutuksia pitää kastella ja konnat otin eilen illalla sisälle. Konnalandian veden käytän istutusten kasteluun.
Nyt vois keräillä villatöppösiä, sun muuta talvivaatetta pesuun. Pekka lähti asioille ja kunhan kotiutuu, eiköhän sitä kiivetä katolle... toivottavasti tuuli ei paiskaa meitä alas. Tyttöjen kanssa kuviteltiin eilen illalla eri versioita, kuinka tulen katolta alas ja vähä meitä nauratti.
Koirat pääsee illemmalla lenkille, odottavat nyt aamuruokaa.
Nyt taidan juoda kolmannen kupillisen kahvia, ja lähteä tuuleen heräilemään.
Sääolosuhteista huolimatta mukavaa päivänjatkoa.Ei kommentteja: