perjantaina, huhtikuuta 25, 2014

Torstai 17.04.2014 matkalla

Matkalla pääsiäisen viettoon, kävimme kahvittelemassa Tanjan ja Tonin luona Pulkkilan K-Marketissa. Parrat pääsivät myös pienelle ulkoilutauolle autosta. Seuraava pysähdys pidettiin Pihtiputaan Shellin takana olevalla rannalla, siellä on aina mukava ulkoiluttaa koiria ja seurata hetki vesilintujen touhuja... vuodenajasta riippuvaista onko seurattavaa vai ei.
Viitasaarella pyörähettiin M.A.S.I Companyn tehtaanmyymälässä, josta ostin itselleni mustat farkut. Myymälässä ei kauaa nokka tuhissut, joten pian jatkoimme taas matkaa pilvisessä säässä.

Hulvatonta menoa valtatie 9, välillä Vaajakoski-Kuopio. Suorastaan kuuli, kun kusi hölskyi monessa autossa ratin ja istuimen välissä.Piti kiittää luojaa, ettei tarvinnut ajella pitkää matkaa Vaajakoskelta Kuopioon päin valtatie ysiä. Tie on suht’ kapea, mutkainen ja mäkinen ja aina on niitä kusipäitä, jotka eivät välitä omasta saati muiden tielläliikkujien turvallisuudesta. Kiilattiin tosi törkeästi eteen, ohitettiin välittämättä vastaantulevasta liikenteestä, mutkista tai mäistä ja vaikka ja mitä.
En edes kuvannut kaikkia, läheltä piti tilanteita, tulipahan jupistua muutama tulikivenkatkuinen pääsiäistoivotus kusipääkuskeille.

Ei kommentteja: