lauantaina, huhtikuuta 21, 2012

Vettä räntää, räntää vettä...

Lopuillaan oleva viikko on mennyt - suorastaan hurahtanut - nopeasti päivästä toiseen. Aamuisin heräsin puoli kuuden aikaan, ennätin touhuta kaikenlaista ennen töihin lähtöä. Säässä kuin säässä olen pyöräillyt työmatkat, siinä mielessä on ollut onnea säiden suhteen. Ei edes lumisade ole haitannut, rohkeasti vain pyörän selkään ja ihmetellä sitten perillä että hups,  keli onkin tosi liukas.
Parrat ovat tottuneet/alistuneet vaivattomasti uuteen päivärytmiin, vasta iltapäivällä vaativat ulkotarhasta poispääsyä ja lenkille lähtöä. Kävimme jäällä kiertelemässä vielä keskiviikkona, oli aika kosteaa, mutta muuten hyvä kulkea. Jäältä suunnistimme takametsään, jossa kahlasimme extrime- tyyliin umpihankea parisataa metriä. Metsässä lunta oli paikoin vielä yli minun polven korkeuden. Minä oli kahlailun jälkeen ihan sippi vaikka pysähdyin muutaman askeleen välein läähättämään. Koirat ovat sen verran kevyempiä että niitä kesti hanki jonkin verran, minun upotessa ihan pohjaan asti. Eiköhän lumi saa kyytiä, sääennuste ei lupaa aurinkoa viikkoon, mutta lämpimämpää ja sateita. Ei tarvitse enää haaveilla jäällä lenkkeilystä tänä keväänä.
Viikolla kävin yhtenä iltana naapurissa Tiinan kaverina nörtteilemässä. Heidän kone hidasteli ja saatiin selvitettyä syy ja eiköhän nettailu nyt suju nopeasti kuten pitääkin.
Pekka tulee kotiin vasta huomenna, eikä minulle ole ollut mikään ongelma olla pari viikkoa ilman autoa. Ensi viikko olisi vielä kokonainen työviikko, seuraavalla viikolla tiistaina vappu ja minulla on maanantai vapaapäivä. Saadaan pitkä viikonloppu, eihän sitä tiedä vaikka tulisi lähdettyä porukalla reissuun, Siellä ainakin oli vähälumisempaan ja edes hiukan lämpimämpään kuin täällä on. Jotenkin toi mökkeily on ihan mukava harrastus, kun näkee muutakin kuin nämä tutut nurkat.
Nyt ajattelin paistaa pannarin, illalla saadaan partojen kanssa herkutella sadepäivän kunniaksi. Saunan lämmityksen jätän Pekalle huomenillaksi.
Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

Ei kommentteja: