maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

ei tartuntavaaraa netin kautta..Nyt kun selkäsärky hieman tokenee, viimme yö meni vatsataudin kourissa ja nyt iltasella tuli kurkku kipeäksi ja luita särkee.. kevätlentsua..ko? Ei ole lentsua ollut kymmeneen vuoteen, joten johan se olis aikakin... yritellyt on mutta..
En pystynyt lähtemään aamulla töihin, mutta pakko huommena yrittää. Kevät tekee vahvasti tuloaan, vieressä kuva Hiastista, jään päälle noussut reilusti vettä ja kyllähän tuota kosteutta on riittänyt, on satanut vettä ja räntää vuorotellen. Uusi lumi vanhan surma.. niinhän ne sanoo.

Ei taida olla mitään asiaa jokisuulle Pääsiäisenä nuotioimaan, ellei tule kunnon pakkasia.
Viikonlopulla yleisvire oli hieman matala, joten pitkästä aikaa värkkäsin kameran kanssa. Harjoittelin Macrokuvien ottoa. Muutaman uuden kuvan laitoin akvaariot-, kissat ja luontoa-gallerioihin. Tursake jaksoi olla pari tuntia mallina nojatuolissa, kun tein kameraan virityksiä ja näpsin kuvia.
Ihkudaan toinen korva ei ole aina ihan napakassa asennossa ja niinpä teippailin niitäkin lauantaina.. useampaan kertaan. Teipit pysyi pisimmillään pari tuntia. Kokeilin eri teippilaatuja ja aina sama juttu. Ihku oli tosi kärsivällinen, aina välillä kipaistiin keittiöön makupalan hakuun. Onkohan teipeissä liimaa säästelty vai missä mättää..?

Koiruuksien kanssa on käyty lenkillä, sen minkä on pystynyt känkkäseen. Kyllä koirat vauhdista pitää huolen, ei haittaa vaikka pidänki perää. Feisy on ottanu tavaksi köpötellä minun vierellä.. mitäs me muorit.
Ihkudaa näyttää olevan teräväkorvainen, kun pidin muutamaa ruokanappulaa taskussa, kummasti on kuulo parantunut. Wilmalle ja Lisalle taitaa olla juoksut tulossa, kun niiden pitää pullistella ja pörhistellä toisilleen vähän joka asiasta.
Käväsin katsomassa eilen niitä m&h käppänän pentuja, joille olin kätilönä. Kovasti olivat kasvaneet ja hyvässä kunnossa olevia reippaita pentuja. Rosita-mamma oli kovasti ylpeä pennuistaan ja meistä on tullut Rositan kanssa hyvät kaverit. En tiedä, mutta Rosita muistuttaa jotenki Wilmaa.. älkää kysykö miksi :)).
Nyt kattelen Kylmä rinki Oz sarjaa ja sit Sleep Well!

Ei kommentteja: