sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

nyt on päästy piireihin..

tuli tällänen maili;
Käytöksesi riisenifoorumillaKeneltä: Jorma Lankinen Kenelle: tlalli@luukku.com Kopio: tuija.juselius@suomi24.fi Olen saanut ilmoituksen palstan ylläpitäjältä, että toimintasi ei ole sääntöjemme mukaista. Ylläpitäjien ohjeita on ehdottomasti noudatettava. Mikäli näin ei tapahdu seuraa sulkeminen portaaliltamme.Nyt olet jäähyllä viikon ja voit palata uudelleen keskusteluun 1.4. , mutta silloin asiallisemmin.Tämän jäähyn kiertoyritykset, esimerkiksi nimettömänä, johtavat heti lopulliseen porttikieltoon palvelustamme.TerveisinJorma Lankinenhttp://www.lemmikkipalstat.net
25/03 00:31:19
Ennätin ihmetelläkki, kun luin että Riisenifoorumi jakaa pikavoittoina jäähyjä vuoden 2006 kasvattaja asiaa kommentoineille, että ihme kun minä en ole saanut.Ei tarvinnu kauaa ihmetellä, kun tuli toi maili.

Siis ihan oikeasti, sensuuri on nyt huipussaan ja pikkusen on liipasinherkkä sormi eräillä tahoilla. Omat ja muiden jäähyläisten kommentit oli ihan asiallisia, eivätkä täyttäneet takuulla niitä hyvän tavan vastaisia kriteerejä mitä jatkuvasti korostetaan.
Että hyshys huopatossutehtaassa... vai onko kyse sylttytehtaasta..vaiennetaan kuoliaaksi..
Voi hyvä jyssäys.

Päivä oli muuten mitä mainioin. Käytiin yli kolme tuntia talsimassa kestohangella pitkin metsiä, peltoja ja mihin vaan päästiin... ja päästiinhän me. Välillä istuskelin kannon nokassa ja nautin auringosta... snakut nautti jäniksenpapanoista.
On kyllä tosi huima tunne, kun moneen kuukauteen pääsee luonnossa kulkemaan ihan minne haluaa. Sitä tunnetta ei voi ostaa rahalla... ihana vapauden tunne.
Koiruudet vetää sikeitä ihanan päivän jälkeen ja enköhän minäkin kun toi patti laskee ottalta :). Sleep well!

Ei kommentteja: