keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

keskiviikkoa jäljellä vajaa tunti..

taas on yksi päivä lopuillaan.
Tänään käytiin varmaanki viimeisen kerran lenkillä Saikanväylällä tälle keväälle. Keli on jalkaisin niin huono, että tänään tuli mitta täyteen. Yöpakkasesta huolimatta, ei kestohankea ja jää ei kestä. Kuljimme aivan rantaa ja siitä huolimatta joka toisella askkeleella upotti. No tuli lasuttua taas raskas lenkki, onneksi oli sauvat matkassa, pikkasen helpotti.

Harmittaa, koska yleensä (ei joka kevät) tähän aikaan on ollut parhaimmat jäällä kulkukelit.
Kamera jälleen mukana ja kun koirilla oli kunnon formula meneillään, pysähdyin ja aloitin kuvien oton.. siihen loppui koirien formulat ja kaikki pysähtyi kattomaan mitä teen. Aamulla siistin Wilmaa sen verran, että sain silmät näkymään.. eiköhän siistiminen edisty, kun joka päivä tekee sille edes vähän jotain.

En ole syönyt tällä viikolla ollenkaan liharuokia, ainostaan kasviksia, juureksia ja keitettyjä kananmunia, hyla piimää, porkkana-ananasmehua ja ruisleipää (luomu) sekä juustoa. On heti paljon pirteämpi ja kevyempi olo. Huommena on koirilla vapaa päivä lenkkeilystä joten ajattelin pyöräilla Haminalla mutkan ja hakea kaupasta jotain kasvispitoista raaka-ainetta ruuaksi. Ja ihmeellistä, että ei ole yhtään nälkä.
Olen ajatellut, että voin kerran viikossa syödä esim. pitsaa tai sipsejä :).. muuten pitäydyn kasvisruuassa... aikansa kutakin.
Koirat saa nyt nappularuuan lisänä mahalaukkua ja lemmikkien lihaseosta, joita Päivi toi viimmeksi käydessä. Koiruudet ovat saaneet sen verran haipakkaa, että lisäruoka ei ole yhtään pahitteeksi.
Jälleen sama tilanne, kuin eilenkin... koiruudet kuorsaa ja pian myös minä. Sleep well!

Ei kommentteja: