perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

perjantaiaamua..

*illalla* korjasin otsikon kirjoitusvirheen ja lisäyksenä että aamulla satoi lunta, mutta päivästä tuli todella aurinkoinen ja kaunis. Haminan reissun jälkeen koiruudet sai luita järsittäväksi ja sitten otettiinki porukalla iltapäiväpäikkärit.
Tomi suostui tänään paljastamaan reissusta vain sen, että lämmintä piisaa.

kolme ja puoli tuntia unta takana, ei silti pahemmin väsytä. Lähdin illalla kuskiksi Ouluun, sairas lapsi jäi hoitoon, mutta meneehän siinä oman aikansa kun otetaan kokeita ja odotetaan tuloksia. Ensin menimme yhteispäivystykseen ja sieltä lasten polille. Rauhallista näytti päivystyksissä olevan.
Eilen kävimme koiruuksien kanssa hangilla kävelemässä. Vaikka lunta ei ole paljon hanget ovat tosi kestävät, oli tosi aurinkoinen ilma - joskin hieman tuuleskeli.


Wilman ja Lisan hoito näyttäisi järjestyvän, jos yllärimatka toteutuu.. tänään pitäisi olla matkareitti selvä, mutta Tomin tuntien se ei välttämättä ole :). Ja luultavasti Tomi haki eilen mulle Lippupalvelusta Rolling Stones konserttilipun, I hope.

Idols kisassa jatkaa sit Ari ja Anna. Harmittaa vain vietävästi, kun kilpailija ovat jo aivan äänettömiä tässä vaiheessa.. olisivat hiljaa muutaman päivän ja parantelisivat äänensä kuntoon.

Heti aamusta sää pilvinen ja tuulee, päivän suunnitelmissa kaupassa käyntiä, kuntokävelyttämistä ja tulosjulkaisua. Koirat saavat olla häkissä päivän. Kuvasin eilen kameralla videon pätkiä kirmailevista koirista - Wilmasta, Feisystä ja Ihkusta -. Jos tänään iltapäivällä ennättää, yritän laittaa niitä tuohon ajankohtaista sivulle.

Oikein mukavaa viikonloppua ja odotellan kesää.


Ei kommentteja: