lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

lauantai-ilta ja..

kaikki muut koirat vetää sikeitä, paitsi Ihku. Lähdimme aamulla lenkille, yöllä oli ollut muutama vaivainen aste pakkasta ja oli kesto hanki. Kauaa ei hilluttu kestävällä hangella, aurinko lämmitti ja pehmitti mukavasti lumen pintaa. Jäällä oli lumen alle noussut salakavalasti vettä ja eihän siitä selvitty kuivin jaloin. Mitä pienistä, kiersimme Korkian saaren ja etsimme rauhallisen paikan, jonne teimme nuotion ja paistoimme makkaraa.
Minulla oli mukana sauvat ja hartiat ovat nyt tosi mukavan tuntuiset. Kyllä sauvakävely on "poikaa".
Nautimme kauniista kevätilmasta melkein neljä tuntia ja kotiin päästyämme kaikki koirat otti torkut, kuin myös me kaksijalkaiset. Naamaa kuumottaa mukavasti, ei sentään palanut vielä iho. Pikkasen mietimme jo, että jos sää jatkuu näin lämpimänä ei jäälle ole enään juuri asiaa :(.
Minulla alkaa nyt 4 viikon vapaa ja työt jatkuu huhtikuun puolella. Maanantain pitää käydä lekurissa, jos vaikka sai noiden keuhkojen tilaa hieman petrattua.
Huommena olis sitten äänestyspäivä. Tunnustan, en aio äänestää, vaihdan kanavaa jos tv:ssä on vaaliohjelma tai politiikot puhuu paskaa.. inhoan sydänjuuria myöten politiikkaa, politiikkojen pärstiä, paskan jauhantaa, luvataan tuhat hyvää ja sata kaunista yök, yök. Ei vois vähempää kiinnostaa, sillä valittiin sinne kuka tahansa ei ne aja vähäosaisten, lasten tai vanhusten asioita.. mitä sitä paskaa - onhan se nähty.
Mut nyt nukkumaan.. ensin pitäisi saada koiruudet tolpilleen ja käymään iltapisulla.
Sleep well!

Ei kommentteja: