torstaina, maaliskuuta 29, 2007

kesäaika herättää...

viimme aikoina olen heräillyt klo 6.10, riippumatta siitä mihin aikaan olen käynyt nukkumaan. Olo on kyllä paljon kevyempi (vaikka en varmasti ole laihtunut) ja pirteämpi, eikä päikkäreitä tarvi nukkua.
Eilen sitten "trimmasin" Ihkun ja Wilman, Ihku on ihan ok mutta Wilmasta tuli minipossun näkönen. Huristelin koneella ja saksilla surutta, enkä nyppinyt ollenkaan... taiteilija työssään :). Tarkoitus on vähän myöhemmin hurauttaa Wilma koneella, pitää vaan ensin hankkia tarkoitukseen sopiva terä koneeseen. Lisa myös ajellaan myöhemmin, onhan noi jo sen ikäisiä että tuskin karva siitä mitenkään kärsii.
Pihan kattaa vielä jääkerros, huolimatta aurinkoisista ilmoista. Toi meri vieressä pitää huolen siitä ettei ihan lämpöhalvausta ole saanut, aurinkoisista päivistä huolimatta.
Nyt on ollut hyvät ilmat pestä ja kuivatella petivaatteita ja mattoja. Koiristakin pitäisi pestä pois talven pölyt, kun maa ei ole vielä paljaana eikä ole enään kovia pakkasia.
Koiruudet ovat ruokalevolla paitsi Ihku, sillä on yöunien jälkeen energiaa vaikka muille jakaa.
Olen netin kautta googlettanut ja etsinyt likoille hoitopaikkaa. Yllättävän paljon on sellaisia netistä löytyviä koirien hoitopaikkoja jossa ei vastata puhelimeen.. onkohan niin että toiminta on loppunut vai miksi?

Joten Wilman ja Ihkun hoitopaikkojen etsintä jatkuu...
Tänään on taas metsälenkkeilyn vuoro, hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja: