tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

tiistain viimeinen tunti menossa...

ja kohta ollaan keskellä viikkoa.. kait.
Maanantaina meni aamu terkkarissa, sain kortisoonikuurin ja lekuri aikoi laittaa lähetteen Oys:siin keuhkopolille. Pitäs kuulemma kartottaa keuhkojeni tila pitkästä aikaa.

Tänään olen tehny tulosjulkaisua ja ulkoiltu koirien kanssa sitten ihan kunnolla 2.5h. Kamera oli tietty mukana ja sain Wilmasta jopa kuvan, kun seisoi kiven päällä. Eikös Wilma näytä ihan siltä, että karvan nyppiminen ja siistiminen alkaisi olla ajankohtaista...?
Kesää tässä kovasti odotellaan, mutta pikkuisen joka kevät lumien sulaessa harmittelee, kun kaikki moska kantautuu pihalta sisälle koirien mukana. Lumien sulamisesta keski kesään on vielä pitkä matka ja lunta ennättää olla ikävä monta kertaa.
Otin taas luonnosta muutaman kuvan ja ne on laitettu galleriaan. Sää oli pilvinen ja utuinen, vesiräntää on satanut ja auringosta ei ollut tietoakaan.
Ilta on mennyt galtsussa ja YouTubessa olen katsellut ja kuunnellut Fats Dominoa ja Ari Koivusta.

Olis äkkiä torstai, että sais jännittää mitä Ari esittää ja kuinka sille käy.
Huushollin lasiovet voivat olla vaarallisia.. meillä muutama vuos sitten Pekka liukastui ja pää osui tietenki saunan lasioveen... oli pikkasen hirvee herätys, kun tuli herättään minut pää veressä ja sairaala reissuhan siitä tuli.

Tänään kaveri soitti, että sen koira oli tullut vastaan kotiovella ja hypänny suoraan tassut läpi lasioven. Onneksi tässäkin tapauksessa tais olla tosi onni myötä. Koiruus oli pitänyt käyttää eläinlääkärillä tikattavana, mutta ilmeisesti vakavammilta seuraamuksilta vältyttiin.
Ihkudaa on päässyt toisten koirien kanssa ulkotarha oleskeluun, ilmojen lämmetessä. Ihku oli viimme viikolla tarhassa parina päivänä ja hyvin näyttää sopeutuvan, ei pidä ollenkaan ihmeenä tarhassa oloa. Hyvin näyttää kulkevan koirahuoneen luukusta sisään ja ulos... kuin vanha tekijä.
Koiruudet kuorsaa jo, ja pian minäkin. Sleep well!

Ei kommentteja: