sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

Hatsii...aivastus...

Kuva: Lauantaina Jarna ja Kille pääsi ulkoaltaaseen.

Kuvat: Lauantaina tosi upea ilta merenrannalla Pitkässäkarissa - Turbo, Wilma ja Ihku.
Kirjoituksen sävy on nyt vähän nudhaidnen ja aivastusten sävyyttämä... sitä saa mitä tilaa.
Lauantaina siivosin ensin konnalandian - tietysti paljain jaloin ja aika-ajoin kylmässä vedessä. Jarna ja Kille pääsi polskuttelemaan puhtaaseen altaaseen, josta tuli tosi hyvä mieli.
Sen jälkeen aikani pähkäiltyä - sohvalla vaaka-asennossa - keräsin trimmausvehkeet esiin, siirsin pöydän ulos sopivaan paikkaan ja siistin molemmat koiruudet... pientä hienosäätöä asti valmiiksi. Tein trimmaukset paljain varpain ja meinas tulla jo alkuillasta kylmä, kun aurinko ei lämmittänyt enään.
Siistimisen jälkeen koiruudet pääsi rantalomalle formuloimaan irtonaiset karvanpätkät itsestään. Oli tosi hieno tyyni sää. Paistoimme makkaraa, Annan-Maijan perhe oli myös ja Turbo pääsi tyttöjen kanssa tutustumaan rannan ihmeellisiin tuoksuihin.
En kyllä muista ihan heti, milloin olisi meren rannalla ollut niin hieno sää... ei tuulta, ei itikoita, merivesi tosi alhaalla... ja vaikka ja mitä... hyvässä seurassa.
Olimme takuulla kaikki väsyneitä kun vihdoin maltoimme lähteä kotiin. Minä räpsin kuvia 499 kpl.. .ja pitää päivittää niitä galleriaan, kunhan ennätän.

Sunnuntai meni vähän laiskotellen, nukuin pitkään, haravoin hiukan.. Anna malttoi tulla käymään morjestaan snakuja, Kävimme morjestamassa Lisaa ja otimme muutaman kuvan siitä. Anna kertoi, että Nalle on reipas ja nopeaoppinen pentu. Sen kanssa on mennyt tosi hyvin... mitä nyt välillä vuotaa pieniä lammikoita lattialle :). Vielä muutama päivä ja Annalla alkaa kesäloma koulusta. Sitten voi olla Nallen kanssa päivät pitkät.
Annan tarkat silmät huomas Ihkun nokkavarressa punkin ja se napsautettiin näppärästi pois. Olen päätynyt olla antamatta punkkimyrkkyä, sillä aijon pestä koirat lähipäivinä - olis pitäny pestä jo.... köhköh. Joo ja kun katsoo rantahiekan tassunjälkiä tulee siihen tulokseen, että koirien kynnetkin pitäisi leikata... lattiaa vasteen kuuluu jo rapsraps..
Nyt toivottelen Hyvää Yötä... toivottavasti viikonloppu on mennyt hienosti itsekullakin!

Ei kommentteja: