maanantaina, toukokuuta 19, 2008

Wilma täyttää tänään 8 vuotta!


Kuvat: Sara Wilman ja Ihkun kanssa Virpiniemen maisemissa sunnuntaina. Kuva Anna.
Tänään Wilma Wimpula täyttää vuosia... niin se aika menee. Synttäreitä ei juhlittu mitenkään, sankari vietti päivän Ihkun kanssa ulkotarhassa - tylsää..
Eilinen kului Virpparissa kuten lauantai. Sää oli helkkarin kolea. Mukaan lähti myös Sara - Anna ja Sara touhusivat partojen kanssa ja minä norkoilin kehän reunalla kavereiden kanssa. Päivän pelasti muutama ihan silmää hivelevä koiruus kehässä. Onneksi sakemannin näkösiäkin on olemassa vielä. Parasta antia oli molempina päivinä jälleennäkemiset ja halaamiset harvoin nähtyjen kavereiden kanssa.
On se vaan harmi, ettei näihin pohjoisessa oleviin näyttelyihin tule samassa mitassa porukkaa, kuin mitä etelessä oleviin näyttelyihin. Pohjoisen koiraharrastajat on tottuneet lähtemään mukisematta pitkien matkojen päähän, mutta ei päin vastoin. Näyttely oli hyvin järjestetty, vaivaa oli nähty, tuomarit erikoistuomareita - no pääsipä lähialueen koiruudet hyvin esille, kun ei ollut tunkua kehissä.
Koiruudet ovat viimme päivinä saaneet nappuloiden seassa naudan mahalaukkua ja koska liikunnan määrä on lisääntynyt huomattavasti ne saavat myös B-vitamiinilisän. Se ei tee yhtään huonoa myöskään Wilman penikoimisen jälkeiseen palautumiseen.
Sain Millan (vihreä narttu) porukoilta kuvia laivakoira-Millasta ja päivitän niitä myöhemmin tänään vielä sivulle. Pojan-pössykkä on saanut oman blogin ja sen linkki tulee myös linkki-sivulle.
Sain eilen poltettua pennuille kuva-CD:t pentuajasta. Sain mös vihdoin siirrettyä puolen vuoden kuvatiedostot ulkoiseen asemaan ja luuta heilui koneella oleviin tiedostoihin ihan kevätsiivouksen malliin. Yöksi jäi pörräämään levyneheytys ja nyt pitäisi kone taas pelittää sujuvasti vähän aikaa. Kuvatiedostoja tulee aivan älyttömästi, mutta ei raski poistaa kuin epäonnistuneet kuvat... ei aina niitäkään.
Nyt on vielä hetki, ennenkuin alkaa Täydelliset naiset... palaan koneelle sen jälkeen..

Ei kommentteja: