keskiviikkona, toukokuuta 28, 2008

ei hätiä mitiä...

... rahakukkaro löytyi epätoivoisen ja pitkä etsinnän jälkeen. Alkupaniikin jälkeen kykenin ajattelemaan edellisen illan ohjelmaa ja kulkureittiä. Mehän oltiin Tanjan ja Edin kanssa lenkillä - menimme siis autolla Alarannalle. Auto tuli pengottua moneen kertaan ja viimein älysin penkoa tavaratilan perusteellisesti. Siellähän ei pitäisi olla muuta kuin koirien häkki ja romppeet... no rahakukkaro löytyi koirien alusten alta tyhjän vesikupin vierestä. Miten se on sinne joutunu... ei kannata kysyä :)!
Tämän aamuinen sää on kolea ja pilvinen. Suunnitelmissa on Haminan reissu ja ajattelin tehdä sen pyöräillen koirien kanssa. Nyt näyttää kuitenki uhkaavalta, että kohta alkaa satamaan... joten taitaa tulla autoilureissu.

Kotoalähtöä pitäisi harjoitella ihan olantakaa, se ei ole minulla oikein hallussa. Kerään mukaan otettavia tavaroita eri paikkoihin, osa unohtuu eteisen kulmahyllylle, osa varastoon jossa yleensä laitan kengät jalkaan. Jos selviydyn viimein autolle asti useiden edestakaisten sinkoilujen jälkeen, huomaan että jotakin jäi - usein auton avaimet. Kun pääsen lähtemään pihasta, huomaan viimeistään Kemppaisen mutkassa tai keskustan liikenneympyrässä, että jotain jäi ja ei ku takaisin.


Tein eilen vaihtokauppaa akvaariotarvikkeista, sain tehokkaan sisäsuodattimen, kasveja ja pari kalaa. Luovuin kahdesta ulkosuodattimesta. Nyt olen luopunut kaikista kolmesta ulkosuodattimista - aikansa kutakin. Isossa altaassa on tapahtunut pari harakiriä - jo kahtena yönä altaasta on hypännyt kala kansilasin päälle kuolemaan - ensin kirsikkabarbi ja viimme yönä neontetra. Oliskohan syynä altaissa tapahtuneet muutokset... no eiköhän kalat taas saa hetken rauhoittua. Ei ole suunnitelmissa suurempaa remppaa... mutta eihän sitä koskaan tiedä.
Iltasella on odotettavissa "vieraita" - Piksu ja Lisa tulee käymään.

Tänään on aika surullinen päivä - syytä en kerro, koska asia koskettaa pahiten toista kuin minua. Toivon Ystävälle voimia vaikean tehtävän edessä, vaikka tiedän että mitkään sanat ei pysty lohduttamaan - ei tänään eikä myöhemmin.
Hengessä mukana.

Ei kommentteja: